aegishjalmur
Platin Üye
Forumuzda ben buluyordum hepsini, sonradan bayrağı oggye devrettim….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aşk olsunrymıa önceki nickini söylemediğinden dediklerine itibar etmiyoruz.
nicklere göz aşinalığım var ama forum içi olaylarda hiç hatırlayamadım.Aşk olsunMirage ben. Biliyorsunuz sanıyordum :d Hani o sürekli Kayrayla kavga eden, en çok da kayranın koruduğu
![]()
Nasılllnicklere göz aşinalığım var ama forum içi olaylarda hiç hatırlayamadım.
Yok ben o dönem aptallık ettim görüntülü konuşmadım. Şimdi konuştum ama forumdan biriylerymia da feyk cikacakmista , çıkarsam sasirmayin diye yolunu yapıyormuş gibi geliyor
bu hafıza değil , bu başka bir seydeğil. hafızam iyi. suç mu : )
en büyük olay biraz iddialı gibi.NasılllEn büyük olay benimkiydi belki de. Pietayla bile kavga ettik paylaşımda, maria puder de beni savunuyordu. Duygu ağzına geleni yazıyordu murat abi (qasem) onunla kavga ediyordu. Ortalık baya karışmıştı
işin komik kısmıysa benim sevdiklerim duygu, pieta qasem felandı. Anlaşamadığım maria puder kayra felandı
![]()
abla yaş kaç sanki forum senin üzerine kurulmuş gibi.ya şu kullanıcı adlarınızı değiştirmeyin kardeşim, marka değerinizi düşürüyorsunuz. bu arada forumsal'da benden eskisi yok galiba, old school forumcuyum.
Hatırlıyor musun forumsalı işgale geldiğimizdeki o karanlık dönemi modern çağa dönüştürdüğümüz zamanları?…ya şu kullanıcı adlarınızı değiştirmeyin kardeşim, marka değerinizi düşürüyorsunuz. bu arada forumsal'da benden eskisi yok galiba, old school forumcuyum.
12 yaşımızdan beri forumlardayız. bazen okul servisinde arkadaşlar yanımda otururken falan gizli saklı giriyorum. bilmeyene nasıl açıklayabilirsin ki... utanıyorum hepinizden dkjfjdkabla yaş kaç sanki forum senin üzerine kurulmuş gibi.
forumuz.net'de var mıydın sen angiePlesk de maşallah tanımadığı yok…
Ben eski nickimi bile hatırlamıyordum. Angieden öğrendim Nickimi. Olayları anlattım Nickimi hatırlasın diyeya şu kullanıcı adlarınızı değiştirmeyin kardeşim, marka değerinizi düşürüyorsunuz. bu arada forumsal'da benden eskisi yok galiba, old school forumcuyum.
Nasıl iddalı. Ama bana göre büyük olaydı. Düşünsene 28 yaşın var ve sana ısrarla yalan konuşuyor 19 yaşında o diyor birisien büyük olay biraz iddialı gibi.
dur şimdi anlarız. dinozor tayfa gelsin. hatırlayan var mı? : )