Forumun en güzel kızının hala bulunamaması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Forumuzda ben buluyordum hepsini, sonradan bayrağı oggye devrettim….

rymia da feyk cikacakmista , çıkarsam sasirmayin diye yolunu yapıyormuş gibi geliyor

nicklere göz aşinalığım var ama forum içi olaylarda hiç hatırlayamadım.
Nasılll :) En büyük olay benimkiydi belki de. Pietayla bile kavga ettik paylaşımda, maria puder de beni savunuyordu. Duygu ağzına geleni yazıyordu murat abi (qasem) onunla kavga ediyordu. Ortalık baya karışmıştı :D işin komik kısmıysa benim sevdiklerim duygu, pieta qasem felandı. Anlaşamadığım maria puder kayra felandı :D

Plesk de maşallah tanımadığı yok…

ya şu kullanıcı adlarınızı değiştirmeyin kardeşim, marka değerinizi düşürüyorsunuz. bu arada forumsal'da benden eskisi yok galiba, old school forumcuyum.

Nasılll :) En büyük olay benimkiydi belki de. Pietayla bile kavga ettik paylaşımda, maria puder de beni savunuyordu. Duygu ağzına geleni yazıyordu murat abi (qasem) onunla kavga ediyordu. Ortalık baya karışmıştı :D işin komik kısmıysa benim sevdiklerim duygu, pieta qasem felandı. Anlaşamadığım maria puder kayra felandı :D
en büyük olay biraz iddialı gibi.
dur şimdi anlarız. dinozor tayfa gelsin. hatırlayan var mı? : )

Hayır en eski benim.
Saksı değilim ben.

Ama neler anlatmışsınız hiçbirini tanımıyorum. Ne masum kaldık ya.

ya şu kullanıcı adlarınızı değiştirmeyin kardeşim, marka değerinizi düşürüyorsunuz. bu arada forumsal'da benden eskisi yok galiba, old school forumcuyum.
Hatırlıyor musun forumsalı işgale geldiğimizdeki o karanlık dönemi modern çağa dönüştürdüğümüz zamanları?…

abla yaş kaç sanki forum senin üzerine kurulmuş gibi.
12 yaşımızdan beri forumlardayız. bazen okul servisinde arkadaşlar yanımda otururken falan gizli saklı giriyorum. bilmeyene nasıl açıklayabilirsin ki... utanıyorum hepinizden dkjfjdk

Ben eski nickimi bile hatırlamıyordum. Angieden öğrendim Nickimi. Olayları anlattım Nickimi hatırlasın diye :) 6 senedir girmiyorum. Bu arada 2016da girilmiş gözüküyor ama ben girmedim. Çok tuhaf.

en büyük olay biraz iddialı gibi.
dur şimdi anlarız. dinozor tayfa gelsin. hatırlayan var mı? : )
Nasıl iddalı. Ama bana göre büyük olaydı. Düşünsene 28 yaşın var ve sana ısrarla yalan konuşuyor 19 yaşında o diyor birisi :D Digeri fotosu fake diyor, digeri hikayesi yalan diyor :D

forumsal'a 30-40 kişi göç etmiştik. o günü bilmeyenler için ufak bir canlandırma yapayım.

göç etmek için doğdular, ya göç edecekler yada ölecekler. korkunç tehlikelere rağmen ilerliyorlar. yaşlılar bunu defalarca yaşadı. gençler sürüden ayrılmama gereğini biliyorlar. büyük tehlikelere rağmen ilerliyolar. yollarına devam etmeliler. dünya onlara fısıldadı harekete geç, harekete geç.

Geri