fransız olan mıydı bu....hayır..... aksine çok güzeldi..... yani bize attığı fotolardaki kişi kimse çok güzeldi...... ilk platonik forum aşkımdı kendisi......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
fransız olan mıydı bu....hayır..... aksine çok güzeldi..... yani bize attığı fotolardaki kişi kimse çok güzeldi...... ilk platonik forum aşkımdı kendisi......
Ben seni niye çıkaramadım? 2014-2015'te var mıydın? Ayrıca o kız güzelse fake değildir. Bir insan neden fake olsun güzelse eğer. Başkasını yüklemiştir. Benim ablamın fotolarını mesenger paneline atmam meselesine dönmüş bu olayhayır..... aksine çok güzeldi..... yani bize attığı fotolardaki kişi kimse çok güzeldi...... ilk platonik forum aşkımdı kendisi......
fransız olan başkaydı. ahsenin fotosuna sürekli mesaj atan ogiyyi hatırlıyorum…fransız olan mıydı bu....
tam nicki ney açtıgı konu yazdıgı mesajlara bakalım merak ettım .sklaus, ahseni görmeliydin......
hayır..... fransız abla başka kişiydi..... ama büyük ihtimal o da feykti..... ben onun okuduğunu iddia ettiği okulun öğrenci listelerine ulaşıp incelemiştim ona benzer biri yoktu...... harika bi feyk karakterdi ama ahahahahahafransız olan mıydı bu....
oggy güzel insan gördüğünde dayanamıyor hemen yorum yapıyorfransız olan başkaydı. ahsenin fotosuna sürekli mesaj atan ogiyyi hatırlıyorum…
ah forumsal…..bu gözler neler gördü..
tam nicki ney açtıgı konu yazdıgı mesajlara bakalım merak ettım .s
ben 2013te üye oldum sanırım..... değiştirmediysem nikin tanıdık geliyor ama ben de seni tanımıyorum.....Ben seni niye çıkaramadım? 2014-2015'te var mıydın? Ayrıca o kız güzelse fake değildir. Bir insan neden fake olsun güzelse eğer. Başkasını yüklemiştir. Benim ablamın fotolarını mesenger paneline atmam meselesine dönmüş bu olayAllahtan ablamla beni görmüşlerdi
Kıza yazık olmuş bence.
akşam balkonunda manzaraya karşı kırmızı şarap içiyorsa feyk değildir oggy , içiyor muydu nsnsnhayır..... fransız abla başka kişiydi..... ama büyük ihtimal o da feykti..... ben onun okuduğunu iddia ettiği okulun öğrenci listelerine ulaşıp incelemiştim ona benzer biri yoktu...... harika bi feyk karakterdi ama ahahahahaha
düşselleri. oral özer'i oral özer'den daha çok seviyordu.eylülüde hatırlıyorum….
birde birinin hayranı vardı sayfalarca fotosunu paylaşıyordu. kimdi o dkfk.
canisti sanırım ya ksjdm paralarını da paylaşmıştı di mi? o zaman nick e’li bişeydi sanki dkjcbir tane de ben sorayım. 2014-2015 dönemi. biri vardı zenginliğini belirtmek için yediği trafik cezasını atıyordu, saatimle sizi satın alırım diyordu. dinozorlar hatırlar belki. bu canis miydi? : ) canis diye kodlamışım hafızaya. değilse affetsin beni.