Forumun en güzel kızının hala bulunamaması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hayır..... aksine çok güzeldi..... yani bize attığı fotolardaki kişi kimse çok güzeldi...... ilk platonik forum aşkımdı kendisi......
Ben seni niye çıkaramadım? 2014-2015'te var mıydın? Ayrıca o kız güzelse fake değildir. Bir insan neden fake olsun güzelse eğer. Başkasını yüklemiştir. Benim ablamın fotolarını mesenger paneline atmam meselesine dönmüş bu olay :D Allahtan ablamla beni görmüşlerdi :) Kıza yazık olmuş bence.

fransız olan mıydı bu....
hayır..... fransız abla başka kişiydi..... ama büyük ihtimal o da feykti..... ben onun okuduğunu iddia ettiği okulun öğrenci listelerine ulaşıp incelemiştim ona benzer biri yoktu...... harika bi feyk karakterdi ama ahahahahaha

fransız olan başkaydı. ahsenin fotosuna sürekli mesaj atan ogiyyi hatırlıyorum…
ah forumsal…..bu gözler neler gördü..
oggy güzel insan gördüğünde dayanamıyor hemen yorum yapıyor

tam nicki ney açtıgı konu yazdıgı mesajlara bakalım merak ettım .s
Ben seni niye çıkaramadım? 2014-2015'te var mıydın? Ayrıca o kız güzelse fake değildir. Bir insan neden fake olsun güzelse eğer. Başkasını yüklemiştir. Benim ablamın fotolarını mesenger paneline atmam meselesine dönmüş bu olay :D Allahtan ablamla beni görmüşlerdi :) Kıza yazık olmuş bence.
ben 2013te üye oldum sanırım..... değiştirmediysem nikin tanıdık geliyor ama ben de seni tanımıyorum..... :emoji_thinking:

eylül vardı. kız aynı fotonun farklı tonlarını her gün atıp atıp duruyordu. 100'lerce kez atmıştı herhalde.

hayır..... fransız abla başka kişiydi..... ama büyük ihtimal o da feykti..... ben onun okuduğunu iddia ettiği okulun öğrenci listelerine ulaşıp incelemiştim ona benzer biri yoktu...... harika bi feyk karakterdi ama ahahahahaha
akşam balkonunda manzaraya karşı kırmızı şarap içiyorsa feyk değildir oggy , içiyor muydu nsnsn

gabiah vaziyet aldıracak mesaj attı

eylülüde hatırlıyorum….
birde birinin hayranı vardı sayfalarca fotosunu paylaşıyordu. kimdi o dkfk.

Yaaa bir de kırmızı arabalı fake bir eleman vardı agshshhd

fakeler sardı 4 bir yanımızı <3

@Oggy ahSeN diye bir nick yok bro belki yanlış hatırlıyorsundur nickini :P

bir tane de ben sorayım. 2014-2015 dönemi. biri vardı zenginliğini belirtmek için yediği trafik cezasını atıyordu, saatimle sizi satın alırım diyordu. dinozorlar hatırlar belki. bu canis miydi? : ) canis diye kodlamışım hafızaya. değilse affetsin beni.

bir de deri koltuklu biri vardı…fake olmayan kdfnd

deri koltuklu aegis... değil mi? onun deri koltukla anısı vardı.

bir tane de ben sorayım. 2014-2015 dönemi. biri vardı zenginliğini belirtmek için yediği trafik cezasını atıyordu, saatimle sizi satın alırım diyordu. dinozorlar hatırlar belki. bu canis miydi? : ) canis diye kodlamışım hafızaya. değilse affetsin beni.
canisti sanırım ya ksjdm paralarını da paylaşmıştı di mi? o zaman nick e’li bişeydi sanki dkjc
plesk hafızan diyorum….djjf.

Geri