Forumun en güzel kızının hala bulunamaması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ilk forum skandalı LaL kullanıcı adlı üyenin skandalıdır. gerçek dinozorlar hatırlar...

siz forumsala forumuzdan gelmediniz mi

bu arada sürekli saçlarım ıslak yazan birinin muhabbeti dönüyordu

ilk forum skandalı LaL kullanıcı adlı üyenin skandalıdır. gerçek dinozorlar hatırlar...
ara ara genel konularda bu muhabbet geçiyor. bu olayı bana bir allah'ın kulu anlatmadı. kimseye de anlat diye ısrar etmedim. anlatmak isteyeni dm'ye beklerim. büyük bir merakımı gidermiş olursunuz.

Peki göç ettikten sonra forum sahibi arkadaşın beni 1 yıllığına banlaması… lol xd

kamki ilk aklıma gelen nick o olmuştu jdjg anmayim dedim…

LaL olayı en efsanesidir… fakeler falan hikaye… keşke fake olsaydı dedirten cinsten…. Benim kırmızı oda hayal gücümü bile aşan cinsten. Akademi kursun gidip öğrencisi olucam agshdjjd

allahın cezaları ya akşam akşam çok eğlendim. hepinizi seviyorum :emoji_yellow_heart: kajsdhakjdha

benim de bildiğim birkaç şey var ama yazarsam laps diye ortaya çıkar kim olduğum………

İçinizden geçenler konusuna alakasız mesaj yazmaktan 1 yıl banlanmıştım agshdjdjdjjd şaka gibi… hepiniz ordaydınız be

Bu aegish geldi ortalık karıştı xd X bu herifi banlaaaa batıyor ajznsjjd

Bu foruma kendimle birlikte tam 12 tane taş gibi üye de getirmiştim….. ama karşılığında 1 yıl banlandık, dostlar sağolsun… afgshshd

Geri