aegishjalmur
Platin Üye
Yarmacım, 1 yıl diyorum…. Adam vursam 6 ay çıkıp yatardım shdjdkkdBu aegish geldi ortalık karıştı xd X bu herifi banlaaaa batıyor ajznsjjd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yarmacım, 1 yıl diyorum…. Adam vursam 6 ay çıkıp yatardım shdjdkkdBu aegish geldi ortalık karıştı xd X bu herifi banlaaaa batıyor ajznsjjd
Adam vursan daha az yatarsın sjcndhdjslhdYarmacım, 1 yıl diyorum…. Adam vursam 6 ay çıkıp yatardım shdjdkkd
6 ay yatıp çıkardım olacaktı ama çıkıp yatardım yazmışım… biz biraz çıkalım aghshdAdam vursan daha az yatarsın sjcndhdjslhd
en güzelini söyle bize serqan… kdjf.Biraz önce yine dikkatimi çekti, hiç çirkin arkadaşım yok….
Bikinili fotolarınız diğer telefonumda kalmış, bana sağ baştan tekrar atın ona göre yeni bir sıralama yapıcam, malum çok yıl geçti agshdjjden güzelini söyle bize serqan… kdjf.
Sorunsal ajxmdj6 ay yatıp çıkardım olacaktı ama çıkıp yatardım yazmışım… biz biraz çıkalım aghshd
belki cimrilik etmezsin de bi kahveni içeriz diye......İçlik sıralama kızlar arasında sen neden mayolu fotonu atıyorsun…….
belki cimrilik etmezsin de bi kahveni içeriz diye......
Son 2 yılda bana yolladıkları 3gb yapıyor, onlardan bir kolaj yapıp gönderirim sanaYakaladım seniiii İçoğlanıı , bi foto at artık ama yaa