Forumun en güzel kızı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Benim dedigimi sen olarak anlamış sanırım karışıklık olmuş:d ben dedim ya herkesin arkadaşı kankasi kendisine güzel diye ondan sanırım:))

biliyorum onu canım, espride yapılmıyor (:

çok saçma geldi , ciddi ciddi açıklama yapmış bir de ismimi kullanıp

Bi karar verinde bizde bilelim
Bizde bilmiyoruz, alaturka bey sayın @BuYuCu cok iddalı konuştu o lafın üzerine laf söylüyecek güzel kızımız çıkarmı bilemiyorum
oo çok iddalı konuşan ben güzelim ben öyleyim diyenleri bekliyoruz o halde konuya ne diyelim hehehehe .

@Aleyna Halk Seni Bekliyor. Lütfen o uzun sarı s aclarinizla bir rüzgar gibi esmenizi istiyorum

Forumda halk tarafından oylarla seçilmiş bir güzel var zaten, tacı taktı kendisi. Ama herkesin güzeli kendine ne diyelim...

karmayı seven kızlar güzel
inanmayan aynaya baksın

@BuYuCu karştrma len beni bşeylre, voleyboldn snra girmyorm ben tplara en son sorum iddiasnda iddialydm =)
herks kendnce iddialı herksn tipi kendne, zamnnda tipitip bile sevildyse herksn bi albenilği beğeneni vrdr

neyse siz aranizda kavga ederken ben de tarihin gelmis gecmis en hoş hatununu birakayim.buraya 00:41 - 00:47 arasi iffffff ben elendim dagildim kalp krizi gecirdim abbbaaw

Sizene elalemin karısının , kızının güzelliğinden. Kadının kocası foruma girse, karısına güzel dediğin için napar seni?

Geri