Forumun en güzel kızı

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Onun olayini hatirlamiyorum Nilu ben ya, nolmustu ki?

saj haha güldürdü bu beni jdaj
iyi yapmış ya :d aslan parçası, koçum

Ahaha iyi yapmis, bunlara oylesi lazim Nilu bosver :D

@BuYuCu bir şiir bekledim senden doğrusu..
-Nick yazınca otomatikman dedikodu kazanına atılmış oluyorsunuz, dikkat etmek gerekir..

Ben senin kadar guzel siir yada soz yazamiyorum. Belki animsarsin o donemi benim tek siirim Tombul kızlara idi.BUYUCu Tombul sever diye sonradan yazmayı bıraktık. Ama senin kalemin her zaman güzeldi.tekrardan hoşgeldin.
@BuYuCu bir şiir bekledim senden doğrusu..
-Nick yazınca otomatikman dedikodu kazanına atılmış oluyorsunuz, dikkat etmek gerekir..

Ben senin kadar guzel siir yada soz yazamiyorum. Belki animsarsin o donemi benim tek siirim Tombul kızlara idi.BUYUCu Tombul sever diye sonradan yazmayı bıraktık. Ama senin kalemin her zaman güzeldi.tekrardan hoşgeldin.

Teşekkür ederim, hoş bulduk. Tombul kızlar... ne diyeyim bilemedim ki, sen yaz yinede okuruz biz! ama şiirini değil hikayesini..

Yılın en güzel üyesi seçilmiş biri olarak ne bileyim cevaplar pek gülünç geldi fkfkkffkf
Kalp güzelliği önemli gerisi geçici..

Sana bu hikayeyi bir özel mesaj olarak atayim oku. Şimdi buraya yazarsak ergen ergen laf ederler sonra suçlu ben olurum

Ama şunu bil o şiir2012 yılında irc ve forumlarda ses getirmişti.iste ondan sonra herkes BuYuCu tombul sever dedi. Gerçi ondan sonra hangi tombul kızı sevdiysem diyete başladı:o kısaca anlayacaginşu eğer bugün kizlar diyet yapıyorsa hepsi bunu bana borçlu [Q6UOTE="Independent, post: 2341878, member: 633"]
Teşekkür ederim, hoş bulduk. Tombul kızlar... ne diyeyim bilemedim ki, sen yaz yinede okuruz biz! ama şiirini değil hikayesini..
[/QUOTE]

Benim herkesten güzel olduğum, adeta bir gonca olduğum kitlelerce bilinen 1 hakikattır. Ayrıca elime erkek eli değmemiştir.​

Forumun en güzel kızı oylaması tekrar yapılsın bu nedir ya, taç sahibi itiraz ediyor. Güven tazelemek için yenisi yapılmalı. Seçilmiş ile atanmış arasında fark vardır, yaşasın demokrasi.

Geri