Forumun en güzel kızı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben insanları çok kategorize etmeyi sevmiyorum işte ayın en güzeli, haftanın en bilmem neyi.. gerçekten çocukça geliyor

Haklisiniz Noah bey icimizdeki çocuk uslu durmuyor ne yapalım .p

Bir tane çok güzel var, böyle pasta gibi hatun. Bazı yazılan nickleri görünce o kadın tanrıça gibi bir şey.. eh herkesin güzellik anlayışı başka, nickini yazsam olay çıkar burada.

@Run baya abartarak yazmışsın bro kim bu kız angelina jolie falan mı Xd.

@Larien kendinden hic bahsetmemissin kekem cirkin olduguna asla inandiramazsin beni Aushdhaha.

ya ben aslinda bu konuyu geyigine acmistim ama tabi arada guzel userlerimiz konuyu renklendirirse guseln olur kanimca ushshahah. nyse ben uyuyom by

Kadınlar birbirine övgü dolu sözler söylüyorsa kesin beğenmemiş olduğuna işarettir.
- ay ne tatlısın ahaha (en büyük yalan)
- çok sempatik ya (kesin sevimsiz buldu)
- bence çok güzelsin (bunu dediyse eyvah kesin hiç beğenmedi)

Herkes güzel olursa ne anlamı olur ki, güzelliği ile varolan ve bununla para kazananlar da var. Zekası ile başarılı olup iyi bir hayat süren de.
Beni bu yaşamda en çok rahatsız eden şey samimiyetsizlik.
Önemli olan insanları kusurları ile sevebilmek. En iyi arkadaş karşısında olan kişiye doğruyu söyleyen kişidir.
Bende amma dertli çıktım ya, çünkü birisi beni üzdü.

Yani dionki Zeyn "bençe" kelimesini kullanarak kendini ele verdi? aslinda beğenmedi ama beğendim ayağı mi cekti bize şimcik :{

Run brom guzel yazdin bu arada +Rep
katiliyorum yazdıklarına harfiyen

ben zaten geyigine acmistim konuyu bakma forum oyunlarında oyle yazip cizdigime bende dış görünüşe pek onem vermem ama ses tonu zaafim var :/ lenet olsun herkesin bu hayatta bir zaafi vardir be bro hayat zor.. ulen bea ne yazdim hehehehehehehehehehehehe ve samimiyetsiz insanlara benimde cidden tahamulum yok keske yok olup gitseler

Çocuklar çocuklar sakin olun asfas
Samimiyetsizlik yok. Bu göreceli bir şey. Ayrıca sevdiklerimi güzel bulma gibi bir özelliğim var.
Yani bir de kimseye fizikleri üzerinden eleştiri getirmem. Haddim değil.
hadi canlarım yatın, bu konu niyet okuyuculuğuna girişilecek bir konu değil. Hayırlı ramazanlar çiçeklerim.

Öyle biri varki. Görseniz aklınız gider ama yazarsan buraya 20 dakika içerisinde benimde kafam kırılır. Ya telefon eder yada mesaj atar.o cokmu güzel diye O yüzden herkesin kendinde kalsın.

Vaybe ne güzellerimiz varmış demekki de bizim haberimiz yokmuş sanırsın angelina jolie .s

Ah güzelliğin vücut bulmuş hali.. bak yine aklıma düştü ve göğsümde fiziksel bir ağrı oluştu, çok güzel ama ben ne yapayım. Heyecan yaptım yine bak elim ayağım dolandı..

Geri