Forumun en güzel kızı

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Elimde olsa lezbiyen olurdum zaten cocuklar. Ramazan gunu bu soylenmez ama Ingilizce hocamin da dedigi gibi, ben kadinlarin erkekleri niye sevdigini hic anlayamadim jkjhghk (Erkekti)

Aman shini dnddn
okuduğum bir kitabın karakteri de şöyle diyordu "erkeklerin dans etmek dışında bir faydaları yok ama üzülmemek için bunu çok sık aklımıza getirmiyoruz" fjdd
Ben katılmıyorum gerçi ama evet erkeklere bazen sinir olduğum doğru :d yine de perde falan asıyorlar bazen

bu şey sanirim hayati boyunca hic bir erkek tarafindan begenilmemis ve erkek dusmani olmus .p auahhh

Hâlâ yokmuş yumruğunu masaya vuran, buranın en güzel kadını benim diyen. Yakışıklılık konusu olsa samaEL ile kavga bile ederdik diye düşünüyorum.

Kanka burası en güzel kız bölümü "o değil de" konusu başka yerde.. bence de güzel konuşuyorsun.
Forumun en sempatik ve tatlısını seçmekte fayda var gibi, kimse ben güzelim demiyor..

Evet haklısın kankam, yokmu gal gadot gibi.bir userimiz şimdi birisi dio oyle.bi hatun.varki gorseniz dibiniz düşer filan kim.bu kimmmmm soyleyin artik geceleri.uyuyamiyorummmm aushha saka maka bi yana sendende forumun en cirkin kızı konusunu acmani beklioruz bre @Run sen bu isin altindan kalkarsin .pp

Kankam çirkin kız deme çarpılacaz bak, burası elit bir forum ve burada çirkin kadın yoktur.
Sen bizi linç mi ettirmek istiyorsun, şimdi alfabetik sıradan başlasam yazmaya sayfalar yetmez güzelleri.
Ama işte birisi var ki, of diyorum ya. Açıkçası görünce göğsümde fiziksel bir ağrı beliriyor. Halbuki hiç bir sağlık sorunum yok, öyle bir şey işte..
Bu vesileyle forumda ki tüm kadınların Ramazan Bayramını kutlarım efendim, sevgililer saygılar sunuyorum.

Anladım brocum vaybe demekki birtane güzel gördün ve vuruldun ha sol yanından d:

Sempatik kadın seçimi olsa oyumu W hanıma verirdim.. ama güzellik başka bir klasman.

Tamam da güzellik var güzellik var, bazıları insanın başını döndürüyor..

Güzellik bakanın gözlerindedir. O halde bakanı(Ticaret bakanı hariç.) bulmalısınız.

Arkadaşlar konuya son yorumu yapacağım.

Tamam güzel bayanlar var.mesela esmer sarışın kumral yada fiziksel olarak veya ses tonu güzel bayan arkadaslarimiz var.
Ancak sevgili yoneticimiz @Nef' arkadasimizinda dediği gibi herkesin arkadaşı dostu kendine güzeldir. Benim ise çok eskiden tanıdığım @Aleyna arkadaşımız bence FORUM SITEMIZIN en güzel kizidir. Bununla beraber listeye dahil edebileceğim kişiler vardır. Ancak bana göre yukarıda ismini verdiğim kişi Benim gözümde en güzel bayan arkadaşımızdır. Eger bu sozum uzerine hala ben daha guzelim diyen varsa buyurun hodri meydan atalim resimleri

Lütfen Kavga etmeyelim

Keyifli yorumlar arkadaşlar.

Arkadaşlar konuya son yorumu yapacağım.

Tamam güzel bayanlar var.mesela esmer sarışın kumral yada fiziksel olarak veya ses tonu güzel bayan arkadaslarimiz var.
Ancak sevgili yoneticimiz @Nef' arkadasimizinda dediği gibi herkesin arkadaşı dostu kendine güzeldir. Benim ise çok eskiden tanıdığım @Aleyna arkadaşımız bence FORUM SITEMIZIN en güzel kizidir. Bununla beraber listeye dahil edebileceğim kişiler vardır. Ancak bana göre yukarıda ismini verdiğim kişi Benim gözümde en güzel bayan arkadaşımızdır. Eger bu sozum uzerine hala ben daha guzelim diyen varsa buyurun hodri meydan atalim resimleri

Lütfen Kavga etmeyelim

Keyifli yorumlar arkadaşlar.

anlamadım ?
ne alaka

@BuYuCu cok iddalı yazdın bence bu yazının üstüne biri çıkıp diyemez ben daha güzelim hadi koy da görelim diye hehehe

ben bu konuyu aslında geyiğine açmıştım ben pek güzellige bakmıyorum açıkcası herneyse ben daha güzelim diyen varsa foto atsın o halde nediyelim @Run reis daha iyi bilir bu forumda en güzel benim diyen varmıydı senin bildiğin ? buyucu bey cok iddalı konuştu Aleyna hanım en güzeli diyor sizin analizleriniz buna nediyor peki Run bey ?

Geri