Forumun en güzel kızı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çocuklar çocuklar sakin olun asfas
Samimiyetsizlik yok. Bu göreceli bir şey. Ayrıca sevdiklerimi güzel bulma gibi bir özelliğim var.
Yani bir de kimseye fizikleri üzerinden eleştiri getirmem. Haddim değil.
hadi canlarım yatın, bu konu niyet okuyuculuğuna girişilecek bir konu değil. Hayırlı ramazanlar çiçeklerim.

Hiç düşünce güzel değil çiçeğim, sempatik.
Kendisi de bunun farkında zaten

aaa değişik bir güzellik anlayışın var
sen öykü karayeli de beğeniyor olabilirsin

Guzellik acisindan demedim Runnn oyle bir iddiam hic olmadi, bu kiza bir suru foto attim gecen yuzunu unuttum dedi.. :(
Benim kıymetimi bil, kollarını ve montunu bile unutmadım, hatta senin elini nerede görsem tanırım..

Gördüklerimin hepsi çok güzel ve çok samimiyim. Aklım görmediklerimde asdss

Morsalkım, Tuğçe ve Hiç Düşünce güzeldir, Sade, Shini, Lena, Siri-unuttuğum kim var- bunlar da güzeldir ama daha çok sevimlidir. Bu da iyi bişi. Mesela Azra Akın da güzelden çok sevimlidir bençe.
Stockholm havalıdır.
Almik cooldur. :*
W'yi unuttum ya ama hoştu, çok oldu onu görmeyeli :/ :*
Bu kadarr
Forumda çirkin yok bençe

beni beni nef'ini

Neyse forumda herkes güzel bunu anladık, tek başına @Larien otuz nick yazdı zaten. Forumun en çirkin kızı diye konu açmama gerek kalmadı..
Yeterince aydınlanma yaşadım, teşekkürler arkadaşlar. Her zaman dm açık bilginiz olsun ahah.

Ya ben guzel kadinlardan cok etkilenmiyorum, cekici kadinlari daha cok begeniyorum. Forumda guzel kadin cok cidden, cekicisi icin nick vermem :d

Bir tane yiğit kadın da çıkıp forumun en yakışıklı erkeği diye konu açmıyor. Bunu @huri hanımdan başkası yapamaz..

beni beni nef'ini

haha ebrucum unutmuşum yazmayı, hay bin kunduz djask
sen foruma fotonu ilk koyduğunda güzel kadın olduğunu düşünmüştüm, minnoşla son koyduğun fotonda da aynı şeyi düşündüm, şarap gibi kadınsın
yıllar sana uğramamış iki foto arasında:)

Geri