Forumun en eski üyesi olmam

• Kullanıcı Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
ben ölene kadar, ya da forum kapanana kadar en eskisi benim. teşekkürler. 1. ve 2 . üye olmadığına göre 3. olarak ilk benim. tartışmaya kapalıdır.

yeni gelenleri
sarıp sarmalayın
sevin bişeyler yapın
hemen gitmesinler

arkadaşlar aranızdaki en eski @angie sdlkjfskdj

güzel başarı.
lakin bu zamanın bukadar çabuk geçmesi içimi acıtıyor be.
ulen zaman sıraya dizdin bizi be

Gözümde sen bir hiçsin @Ocean Chp’ye küfür ve hakaret ettiğin gün bittin. Chp ve Kemal Kılıçdaroğlu düşmanı akpli bir trolsün. Bu da değişmez. Kıskanılacak hiçbir yanında yok. :D
Kimbilir trollükten kaç maaş alıyorsun..

Gözümde sen bir hiçsin @Ocean Chp’ye küfür ve hakaret ettiğin gün bittin. Chp ve Kemal Kılıçdaroğlu düşmanı akpli bir trolsün. Bu da değişmez. Kıskanılacak hiçbir yanında yok. :D

senin feri kaymış şaşı gözünde var olsam ne olur, hiç olsam ne olur ? chp'yi hala atatürkçü bir parti sanan gariban aklın hayatın gerçeklerini hala idrek ve muhakeyese edemiyorsa biz ne yapalım ? forumdaki en büyük siyasal islam karşıtı adamın ben olduğunu göremeyecek kadar ütopik bir dünyada disleksi hastaları gibi yaşıyorsun. git siyasi partilerin kapılarında fino köpekleri gibi bekçilik yapmaya, partilerin siyasi liderlerini yalamaya devam et, benim öyle şeylere ayıracak vaktim yok. görünüşüne uymayan bir yaratılışı var bu parti sempatizanlarının hepsinin. maaşlı oktrol.

senin feri kaymış şaşı gözünde var olsam ne olur, hiç olsam ne olur ? chp'yi hala atatürkçü bir parti sanan gariban aklın hayatın gerçeklerini hala idrek ve muhakeyese edemiyorsa biz ne yapalım ? forumdaki en büyük siyasal islam karşıtı adamın ben olduğunu göremeyecek kadar ütopik bir dünyada disleksi hastaları gibi yaşıyorsun. git siyasi partilerin kapılarında fino köpekleri gibi bekçilik yapmaya, partilerin siyasi liderlerini yalamaya devam et, benim öyle şeylere ayıracak vaktim yok. görünüşüne uymayan bir yaratılışı var bu parti sempatizanlarının hepsinin. maaşlı oktrol.
Chp elbetteki Atatürk’ün izindedir. Bundan şüphe ediyorsan zaten sana diyecek sözüm olmaz :D

Çok şükür olsun kimseye yalakalık yapmam ben. Yalakalık yapacak olsam senin hayran olduğun İmamoğlu, Özel gibi tiplere karşı çıkmazdım. Elbette Chp Atatürkçüdür bunda ne şüphe olabilir. Aç parti programını oku. Chp’ye hakaret ederek Kemal Kılıçdaroğlun’na hakaret ederek aynı zamanda Atatürk’e hakaret ediyorsun. Çünkü Chp Atatürk’ün en kıymetli mirasıdır. Vasiyetnamesini okursan anlarsın Atatürk tüm mirasını ve ideallerini ve ilkelerini Chp’ye teslim etmiştir.

Size gelirsek siyasal islama karşıyım yazmışsın. Sen değil miydin Kemal Kılıçdaroğlu’na atıp tutan. Kılıçdaroğlunu düşürmeye çalışarak kime oy kazandırdınız peki? tayyibe. En büyük siyasal islamcıya. Çünkü iki aday vardı. Ya o taraftasın ya bu tarafta. Senin sorunun zaten burada yoksa dürüst olsanız sorun yok nereye destek verirseniz verin.. Ama sen istiyorsun ki ben hem chp genel başkanına her türlü küçümsemeyi kötü sözü yapayım hem de iktidar karşıtı görüneyim.

Ben bekçilik yapmam kimseye ama gerçekten muhalif birisi olsan muhalefetin yanında dururdun. Ben pafa değil icraata bakarım. 2+2=4 ben bunu çok iyi anlıyorum ama sen anlayamıyorsun işte

Gerekirse eski yorumlarını da bulabilirim

Mavi gezegen adında bir forum sitesi vardı bilen var mı?

ben ölene kadar, ya da forum kapanana kadar en eskisi benim. teşekkürler. 1. ve 2 . üye olmadığına göre 3. olarak ilk benim. tartışmaya kapalıdır.
Ben de forum açılmadan üye olmuştum, kaçıncı sırayı almışım :)

Bu foruma geldiğimde üni yeni bitmişti neredeyse. Dolar 1,81, Euro 2,32’ydi, askere gittik, evlendik, iki çocuk oldu, okula başladı biri, 6 hükümet, 1 askeri darbe, 1 Fenerbahçe şampiyonluğu gördük, liberale döndük, katmer olduk en eski benim diyor. Alooo 12 sene oldu : ddd

Bu mesaja çok güldüm ya, bu arkadaş nerelerde..

Geri