Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Flörtleri hakkında gizli doneler isteyene bir dm kadar uzağım hfjjfj
Dur kız gerçek sanıp kudurmasın kimse… yaptığım geyiklere bile kuruluyorlarmış…taş yerine ulaştı mı......sanmam dslkjdfskjds
Gözümde sen bir hiçsin @Ocean Chp’ye küfür ve hakaret ettiğin gün bittin. Chp ve Kemal Kılıçdaroğlu düşmanı akpli bir trolsün. Bu da değişmez. Kıskanılacak hiçbir yanında yok.
Kimbilir trollükten kaç maaş alıyorsun..
Chp elbetteki Atatürk’ün izindedir. Bundan şüphe ediyorsan zaten sana diyecek sözüm olmazsenin feri kaymış şaşı gözünde var olsam ne olur, hiç olsam ne olur ? chp'yi hala atatürkçü bir parti sanan gariban aklın hayatın gerçeklerini hala idrek ve muhakeyese edemiyorsa biz ne yapalım ? forumdaki en büyük siyasal islam karşıtı adamın ben olduğunu göremeyecek kadar ütopik bir dünyada disleksi hastaları gibi yaşıyorsun. git siyasi partilerin kapılarında fino köpekleri gibi bekçilik yapmaya, partilerin siyasi liderlerini yalamaya devam et, benim öyle şeylere ayıracak vaktim yok. görünüşüne uymayan bir yaratılışı var bu parti sempatizanlarının hepsinin. maaşlı oktrol.
Ben de forum açılmadan üye olmuştum, kaçıncı sırayı almışımben ölene kadar, ya da forum kapanana kadar en eskisi benim. teşekkürler. 1. ve 2 . üye olmadığına göre 3. olarak ilk benim. tartışmaya kapalıdır.
Ben de forum açılmadan üye olmuştum, kaçıncı sırayı almışım![]()
Konu CHP ye nasıl gelmiş olabilir ? Kjkhkhjh
Hızlı zamanlarınızdı sanırım dedemKatılım Mart 24, 2012
Toplam geçirilen süre 1 sene...
Bu mesaja çok güldüm ya, bu arkadaş nerelerde..Gözümde sen bir hiçsin @Ocean Chp’ye küfür ve hakaret ettiğin gün bittin. Chp ve Kemal Kılıçdaroğlu düşmanı akpli bir trolsün. Bu da değişmez. Kıskanılacak hiçbir yanında yok.
Kimbilir trollükten kaç maaş alıyorsun..