Forumun en eski üyesi olmam

• Kullanıcı Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Evet ocean in cocuklugunu biliriz..hic degismemis ayni öyle kalmis.. cnmz

1 sene oldu mu geleli ben

Benim en eski nickimi bilen var mı acaba.. lütfen varsa da burada yazmasın, LUTFEN..
Zaten senelerdir de bunu kullanıyorum kalıcı olarak..

üye numara sırası olarak önceliği if kullanıcılarına verdiklerinden forumsalcıların hakkına girilmiş resmen. doğumundan itibaren forumda üye olup, binbir zorluğu, çileyi, kaosu göğüslemiş forumsalcıların haklı mücadelelerini destekliyorum. parayla 38 numaralı üyeliği bana verdikleri için utanıyorum. 38. kişiye gelene kadar akıllarına gelmemişim, REZALET.
Aslında bazı kişiler forumsal öncesine dayanıyor. Nyctophilia, harunabi, ben ve birkaç arkadaş daha da geriye dayanıyor. Çağırmışlardı ama geç üyelik almıştım. Haliyle resmî olarak bizleri sistem kabul etmese de yine de 2013 Mart’ına kadar gidiyor, altı üstü imza atmamıştık ama imza kalplere atılmıştı bir defa :dd
Buraya üye olduğumda üniversiteyi yeni bitirmiştim, iş hayatına atıldım, askere gittim, geldim, evlendim, oğlan 4 yaşına girecek… Fosil olduk, daha ne kadar eski olabilirim bilemiyorum :ddd

Forumdan niye kovuldun onu açıkla önce

forum ilk birleştiği zamanlarda atmosfer çok yoğundu her iki tarafın üyeleri de o alışma sürecinde forum sahibini epey zorladı, hem bizim tarafın hem de diğer tarafın gönlünü hoş tutabilmek için yaptığı girişimler karşılık bulmuyor, arada kalıyor ve hatalı, yanlış kararlar alıyordu. o dönem akp ile chp'nin arasını yapmak gibi düşünebilirsin. hal böyle olunca da bizim yaptığımız hareketlere sardı, sen öyle yapma sen böyle yapma diye. bir whatsapp grubumuz vardı, fevri ve egoist davranıp silerim diye çıkışınca ben de sil ulan dedim. o da sildi ahahah. umarım cevabım seni tatmin etmiştir.

ocean beycim geçende fotonuzu gördüm hiç yaşlanmamışsınız...... acaba vampirlik var mı......

ahhh sevgili oggyciğim seninle zamanında forumun en güzel kızı olma konusundaki tatlı rekabetlerimiz pek keyif vericiydi unutmadım. seni görmek güzel. sebebini bilmiyorum ama ilginç bir şekilde fiziksel olarak yaşlanmıyorum. yalnız çok içiyorum fazla yaşamam.

Sen de mi 170 alti olmaz diyenlerdensin?.s

1.83 boyum cnm :b

Geri