Forumun en eski üyesi olmam

• Kullanıcı Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Kıskanmayın benim.

Şöyle ki ; bu forum kurulduktan sonra, siz fakirleri satın alıp kendimize linkleyip yapıştırmıştık. Forumu kuran ekipte 3. sırada ben vardım, diğer iki kişi egale olup gidince geriye sadece ben kaldım. Teorik olarak en eski üyeniz ben oluyorum. İnanmayan nickimin üstüne tıklasın, mouse ile fazla okşamayın ama huylanırım.

Ocean bey diyeceksiniz.

üye numara sırası olarak önceliği if kullanıcılarına verdiklerinden forumsalcıların hakkına girilmiş resmen. doğumundan itibaren forumda üye olup, binbir zorluğu, çileyi, kaosu göğüslemiş forumsalcıların haklı mücadelelerini destekliyorum. parayla 38 numaralı üyeliği bana verdikleri için utanıyorum. 38. kişiye gelene kadar akıllarına gelmemişim, REZALET.

nickinizin yanındaki sayı kayıt sıranızı belirliyor bak ne yazıyor burada "ocean.3" kayıt tarihine takılmayın, zamanda geri yolculuk yapıp hepinizden önce kayıt oldum. konu kapanmıştır. ahaha.

Her kuşu diktiniz bir leylek kaldı, derdinizi sizin ya.

• Kahkaha
Tepkiler: ne

sen 9517. üyesin, ben 3. üüüüüç. satarım üyeliğimi istersen sonra tekrar hilal olarak değiştirirsin, en eski sen olursun.

Eski üyelerin yeni multi üyeliklerini saymazsak en yeni üye benim.

sen forumun en karizmatik üyesi değil miydin ? hem karizmatik hem en eski olamazsın, fosilleşmiş user seni !

üye numara sırası olarak önceliği if kullanıcılarına verdiklerinden forumsalcıların hakkına girilmiş resmen. doğumundan itibaren forumda üye olup, binbir zorluğu, çileyi, kaosu göğüslemiş forumsalcıların haklı mücadelelerini destekliyorum. parayla 38 numaralı üyeliği bana verdikleri için utanıyorum. 38. kişiye gelene kadar akıllarına gelmemişim, REZALET.

ben bilmem o zaman forumsalcılar bizim forumu satın alsaydı da öncelik onlarda olsaydı. kaç para verdin söyle. ilk birleştiğindeki kaos gözümünün önünden hiç gitmiyor. şimdi pek heyecan yok forum asimile olmuş.

ekleme : @need yeni yazmış ya kıyamam ben niye eski okudum ? ahaha.

sen 9517. üyesin, ben 3. üüüüüç. satarım üyeliğimi istersen sonra tekrar hilal olarak değiştirirsin, en eski sen olursun.

sen forumun en karizmatik üyesi değil miydin ? hem karizmatik hem en eski olamazsın, fosilleşmiş user seni !

ben bilmem o zaman forumsalcılar bizim forumu satın alsaydı da öncelik onlarda olsaydı. kaç para verdin söyle. ilk birleştiğindeki kaos gözümünün önünden hiç gitmiyor. şimdi pek heyecan yok forum asimile olmuş.
çok lazımdı.d

hadi diyelim ki en eski üyesisiniz, ne kazanmış oldunuz...

Geri