Forumun en eski üyesi olmam

• Kullanıcı Ocean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
tebrik ederim büyük başarı

Baktım, 2018 de üye olmuşum. O kadar zamanın nasıl geçtiğini hiç his etmedim. Zaman çabuk geçti. Sanki 2 seneymiş gibi algılıyorum. Burası bana bir aile ortamı gibi geliyor. Umarım hiç bozulmaz.

Ocean forumu 6 gun de yaratti siz ne konusuyorsunuz!

biraz önce şunu hatırladım. yıllar yıllar önce ramazan ayı forumuz döneminde bir konu açılmıştı. ''mimikleriyle kendine hayran bırakan kız''
bir ay boyunda muhabbet dönmüştü. forumun en çok mesaj yazılan konusu olabilirdi, nöbet sistemine dönmüştük bir ara. dinozor tayfadan @aegishjalmur, @Raskolnikov @W hatırlar mısınız? @No Pasaran ve @HosgeldinHarunAbi de vardı sanırım. şimdilik online listesinde görebildiğim bunlar.

biraz önce şunu hatırladım. yıllar yıllar önce ramazan ayı forumuz döneminde bir konu açılmıştı. ''mimikleriyle kendine hayran bırakan kız''
bir ay boyunda muhabbet dönmüştü. forumun en çok mesaj yazılan konusu olabilirdi, nöbet sistemine dönmüştük bir ara. dinozor tayfadan @aegishjalmur, @Raskolnikov @W hatırlar mısınız? @No Pasaran ve @HosgeldinHarunAbi de vardı sanırım. şimdilik online listesinde görebildiğim bunlar.

Forumuzda yöneticiler beni banlamıştı. Bir arkadaşa ben şu foruma gidiyorum artık diye mesaj atmam sonrasında özel mesajların okunduğunu ilk o zaman anlamıştım : ddd 2008’den 2010’a kadar yoktum. Ardından ban mı kalktı yoksa başka üyelik mi aldım hatırlamıyorum ama yine gelmiştim. Bahsettiğin konuyu hatırlayamadım sene 2010-2011 olmasından kaynaklı, af buyur o nedenle :ddd

Hatırlıyorum ben hatırlıyorum, sayfalarca Liv Tyler savunmuştum o başlıkta.

Sonra nöbete katılmıştım.

Benden eskisi yok, bunu daha önce de dedik.

Geri