Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Boyu da mı kısa ? ;dEvet ocean in cocuklugunu biliriz..hic degismemis ayni öyle kalmis.. cnmz
Sen de mi 170 alti olmaz diyenlerdensin?.sBoyu da mı kısa ? ;d
Yok yau, ben espri babında şeettim. Hiç değişmemiş demişsin ya , ona istinaden. Neden forumda tekmişim gibi hissediyorum ;dSen de mi 170 alti olmaz diyenlerdensin?.s
Anladim anladim..uzattim sadece.Yok yau, ben espri babında şeettim. Hiç değişmemiş demişsin ya , ona istinaden. Neden forumda tekmişim gibi hissediyorum ;d
Az kaldı beni bi sen anladın, sen de yanlış anladın diyecektim ;dAnladim anladim..uzattim sadece.
sen söyleyince hatırladım zerreyi jdj. benimki daha korkunçtu.. ditencıl büyük L dkj.forumsaatinde nickimin 'zerre' olması korkunçluğu.............
hsjsjs evlerden ırak ya. neyse ki ben çok takılmamıştım orada da üzerime yapışmadı o nick.jsjssen söyleyince hatırladım zerreyi jdj. benimki daha korkunçtu.. ditencıl büyük L dkj.
Forumlar tarihi olarak en babba sensin ama forumsal olarak dedim ben aklsnsangie big bang'de burdaymış resmen. ben dinozorların devrindenim.
her zerreni biliyorum stokkkk… kdjd.hsjsjs evlerden ırak ya. neyse ki ben çok takılmamıştım orada da üzerime yapışmadı o nick.jsjs
Aslında bazı kişiler forumsal öncesine dayanıyor. Nyctophilia, harunabi, ben ve birkaç arkadaş daha da geriye dayanıyor. Çağırmışlardı ama geç üyelik almıştım. Haliyle resmî olarak bizleri sistem kabul etmese de yine de 2013 Mart’ına kadar gidiyor, altı üstü imza atmamıştık ama imza kalplere atılmıştı bir defa :ddüye numara sırası olarak önceliği if kullanıcılarına verdiklerinden forumsalcıların hakkına girilmiş resmen. doğumundan itibaren forumda üye olup, binbir zorluğu, çileyi, kaosu göğüslemiş forumsalcıların haklı mücadelelerini destekliyorum. parayla 38 numaralı üyeliği bana verdikleri için utanıyorum. 38. kişiye gelene kadar akıllarına gelmemişim, REZALET.
Ben sadece dj akman dinlediğin zamanları biliyorumBenim en eski nickimi bilen var mı acaba.. lütfen varsa da burada yazmasın, LUTFEN..
Zaten senelerdir de bunu kullanıyorum kalıcı olarak..
Hey gidi..Ben sadece dj akman dinlediğin zamanları biliyorum
Forumdan niye kovuldun onu açıkla önce
ocean beycim geçende fotonuzu gördüm hiç yaşlanmamışsınız...... acaba vampirlik var mı......
Sen de mi 170 alti olmaz diyenlerdensin?.s