Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lethe evet o yorumu başkası yapsaydı linç edilirdi konuyu tamamen dini idelojiye çeken insanlar, diğer mesajlara harıl harıl yazarken bunu görmezden geldiler sanırım diye görüş belirttim bende (:
Anormalliğini, normalliğini tartışmıyoruz..
Ya arkadaşım o benim görüşüm dedim yine diyorum ninja gibiler bu benim görüşüm ister beğen ister beğenme neresine alındın bunun neyinden rahatsız oldun.
Derya alınmak değil üst mesajda belirttim tekrar belirtiyorum, diğer görüşlere hurraa karşı çıkanlar asıp kesen insanların senin ninja benzetmene genelde sessiz kalamazlardı, sessiz kalmalarını ''korku'' olarak algıladım.
Ya yine de rahatsızım diye rapor etsen Derya kendisi yine editler ya da silerdi.
Buyursun onlar kimlerse ben burdayım, Korku ? forum kurallarını hala öğrenmemişsiniz siz şu sözlerinizden başka bir şey çıkaramıyorum malesef ve bu üzücü.
Hı hı evet öyle
Sizin neden böyle bir tavır içinde olduğunuzu az çok tahmin edebiliyorum neyse uzatmicam.
Lethe şimdi söyle düşünelim ben bu forumda bir çok mesajı hakaret içerikli diye rapor ediyorum bu da yetmiyor admin arkadasa özelden yazıyorum bel altı konuşuyor diye. Ama sadece mesaj duzenlekmekten ibaret buldukları çözüm. Bu o kişiyi tolere etmekten başka bir şey değildir. Ama bir admine hakaret edildiğinde üyenin yorumu duzenlenmiyor, direkt üye banlaniyor. Yani olmasi gereken oluyor. Bu durum da üyelerin rahat bir şekilde birbirleriyle saygısızca konuşmasına neden oluyor.
Senin şahsına yönelik bir yorum değildi geneldi, bunu da belirteyim.
Bir de şunu yapmak lazım; forumda hiç banlanmamış birinin gözünden anlatılsa :p
Aç aç bir de o konu hit yapsın
Ben daha hic banlanmadim, aciyim mi hemen konu jklkjkl