Forumsalda Tutunabilmek Aşkına !..

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Ya arkadaşım o benim görüşüm dedim yine diyorum ninja gibiler ister beğen ister beğenme neresine alındın bunun neyinden rahatsız oldun.

Lethe evet o yorumu başkası yapsaydı linç edilirdi konuyu tamamen dini idelojiye çeken insanlar, diğer mesajlara harıl harıl yazarken bunu görmezden geldiler sanırım diye görüş belirttim bende (:
Anormalliğini, normalliğini tartışmıyoruz..

Ya yine de rahatsızım diye rapor etsen Derya kendisi yine editler ya da silerdi.

Ya arkadaşım o benim görüşüm dedim yine diyorum ninja gibiler bu benim görüşüm ister beğen ister beğenme neresine alındın bunun neyinden rahatsız oldun.

Derya alınmak değil üst mesajda belirttim tekrar belirtiyorum, diğer görüşlere hurraa karşı çıkanlar asıp kesen insanların senin ninja benzetmene genelde sessiz kalamazlardı, sessiz kalmalarını ''korku'' olarak algıladım.

Derya alınmak değil üst mesajda belirttim tekrar belirtiyorum, diğer görüşlere hurraa karşı çıkanlar asıp kesen insanların senin ninja benzetmene genelde sessiz kalamazlardı, sessiz kalmalarını ''korku'' olarak algıladım.

Buyursun onlar kimlerse ben burdayım, Korku ? forum kurallarını hala öğrenmemişsiniz siz şu sözlerinizden başka bir şey çıkaramıyorum malesef ve bu üzücü.

Ya yine de rahatsızım diye rapor etsen Derya kendisi yine editler ya da silerdi.

O konuya tekrar bakarmısın rica etsem, şuanki konu başlığı dışında başka bir tartışma yaratmasakda konu akışkanlığını bozmasa ?
Başka yerde etiketlersen cevaplayabilirim sorularını..

Lethe şimdi söyle düşünelim ben bu forumda bir çok mesajı hakaret içerikli diye rapor ediyorum bu da yetmiyor admin arkadasa özelden yazıyorum bel altı konuşuyor diye. Ama sadece mesaj duzenlekmekten ibaret buldukları çözüm. Bu o kişiyi tolere etmekten başka bir şey değildir. Ama bir admine hakaret edildiğinde üyenin yorumu duzenlenmiyor, direkt üye banlaniyor. Yani olmasi gereken oluyor. Bu durum da üyelerin rahat bir şekilde birbirleriyle saygısızca konuşmasına neden oluyor.

Senin şahsına yönelik bir yorum değildi geneldi, bunu da belirteyim.

Lethe şimdi söyle düşünelim ben bu forumda bir çok mesajı hakaret içerikli diye rapor ediyorum bu da yetmiyor admin arkadasa özelden yazıyorum bel altı konuşuyor diye. Ama sadece mesaj duzenlekmekten ibaret buldukları çözüm. Bu o kişiyi tolere etmekten başka bir şey değildir. Ama bir admine hakaret edildiğinde üyenin yorumu duzenlenmiyor, direkt üye banlaniyor. Yani olmasi gereken oluyor. Bu durum da üyelerin rahat bir şekilde birbirleriyle saygısızca konuşmasına neden oluyor.

Senin şahsına yönelik bir yorum değildi geneldi, bunu da belirteyim.

Kim ne yazdı ki sana? Ve hangi admin hangi sebeple böyle bir banlama yaptı? Ya sen de haklısın onlar da haklı kendince. Örnek gösterirsen daha iyi anlayabilirim seni; ama ben yönetimdeyken admine hakaret edildi diye banlanan olmadı. Bu tarz mesela üyelere hakaret değil belki argo vari konuşan olduğunda ben yöneticilere kızıyor, uyarıyordum. Hatta bu yüzden hakaret edilmişlik bile var.

Burda kaç tane üye var, herkesin isteği farklı. Ben de Volkan'a ayı, Emre'ye şerefsiz, katil, karaktersiz denmesinden rahatsızım diyelim. Diyenlerin banlanmasını istemem saçma olur; ama mesajlar düzenlenebilir, silinebilir, uyarılabilir.

Sırf bu tür anlayışlar, suçlamalar ben yönetimi bırakmadan önce de oluyordu. Hep suçlanır yönetim, bunun önüne geçilemiyor. Özellikle siyasi konular yüzünden bir sürü laf duydum ve delirme noktasına gelmiştim.

Sana ne dediler de görmezden gelindi, kendilerine ne dendi de banlandı bilmiyorum. Şikayetler bölümünde kimden ne konuda şikayetçiysen dile getir. Muhakkak bir geri dönüt verirler olumlu olumsuz.

Vakıf olmadığım şeyler hakkında fikir yürütmem doğru olmaz.
Herkes kendince haklı. Zaten yönetimde olmadığım için beni bağlayan bir şey yok; ama pek çok şeyi de sineye çekiyorduk/çekiyorlar. Senin için değil benim yorumum da, yanlış anlama lütfen sevdiğim birisin sen.

Kızlar benim bu konum kapanırsa birdahaki konuda sizlerden bahsedeceğim .s
:D

Lethe bir kaç kez rapor ettiğim ve sonuç alamadığm bir durumdur . Zaten o hakaret eden şahısta piyasa da yok şu aralar. Zira her zaman dile getiriyorum, yetkililer gayet yardımsever ve sıcakkanlı diye. Umarım benim yaşadığım istisnadir.

PS: Sen de benim sevdiğim birisin. :* : ))

ben kırmızıları deil de en çok ban yiyenleri çekici buluom :)))) forumdan gidebilir ama banlandıkça kalbime yaklaşıyo :)))

Güzel derlenmiş bir liste ama şu listeye göre davranıpta popülerlik yada foruma tutunma yetisi kazanabilmiş bir avuç üye bile yoktur.
Forum üyelerinden ilk akla gelecek olanları yada yöneticilerden ilk akla gelenleri sıralasak ve tek tek ele alsak hiç biri dahi böyle korkak sünepe riyakar takıntılar peşinde insanlar değillerdir.

Yok değil forumda bu konunun tanımında davranan üyeler var ama yoklukları varlıkları farkedilmeksizin gelip geçiyorlar burdan ..

Geri