Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumsalda tutunabilmek aşkına..
Böyle şeyleri daha çokca göreceksin
Üzücü.![]()
neymiş
Bir görüş bu işte, kimsenin benim söylediklerimi ciddiye alıp düşünce yapısını ona göre belirleyeceğini düşünmüyorum yahu küçük ayrıntılar bunlar![]()
Düşünce yapısı değişmez tabi ama önyargı oluşabilir. Onu da bırak etkileşim halindeyiz insan olarak. Senin yorumlarına bakarak "Haklı ya" denilebiliyorsa düşüncelerinin de yorumlarını oluşturduğunu unutmamak gerek
Adminlerle ters düşersek n'oluyormuş?![]()
Banlanma ihtimaliniz yüksek, mimleniyorsunuz :T:
Bence yanlış düşünüyorsun. En çok benle ters düşen üyeler veya yöneticiler de vardı, hatta özel mesajda bizzat şahsıma hakaret edenler de oldu; ama ne yetkisini aldım ne de banladım.
Şu anki yönetimde de sanmıyorum, sırf ters düştünüz diye banlasın.![]()
Geçmiş yönetimi baz alarak bunları yazdım aslında
Şuanki yönetimin henüz haksızlığıyla karşılaşmadım lethe..
Senin kayırdığın kişiler olmuştur, veyahut düşüncelerine ters olduğun insanlara diğerleri kadar tölerans göstermediğin olmuştur (:
O senin düşüncen. Sen Kürtlere a yazılsa silinsin istiyorsun. Her neyse zaten artık yönetimde olmadığıma göre sıkıntı da yok.
Haklılık payı olmayan benim dile getirdiğim ne var mesela ?
Gerçekten öyle oldu ki bende dile getirdim (:
Çarşaflı insanlara ninja diyen admindi diye kimse sesini çıkaramadı bunun sebebide ''korku'' (:
Kefilim ben yahu görüşümü bildirdiğim insanlara
Yetkililer kullandıkları sözcüklere daha dikkat edecek o halde demi ? Bir etkileşimden bahsediyorsak..
O ninja diyene peki sen neden raporlamadın?
Hani o kadar düşünceyi benimsiyorsun ya? Sen korkusuz olduğundan bahsediyorsun, neden korktun?
İnsan neden korksun ki banlanmaktan?
Senin kefil olmamandan bahsetmiyorum, forum ortamında duruyorsan, seçeceğimiz her kelimeye dikkat etmemiz gerekiyor değil mi?
Admin olan bile forumu bırakabiliyor, yetkili olanlarda bırakılabiliyor ya da atılabiliyor. Bunun aman yetkili önünde saygı duruşu ile durayım durumu yoktur.
Neyse, seni severim JoseFazla eleştirdim seni gideyim ben :cici:
Adminin raporunu admine mi raporlıcam Allah aşkına yapmayın bunu..
Veyahut siz görüp değiştircek misiniz yorumu ?
Ayrıca niye bu kadar göze battı ki o yorumum hayır daha yeni yöneticin diye lafım sana ulaşmasın lütfen forum içerisinde yönetici dedimmi aklıma adminler gelir çünkü banlayabilen insanlar onlardır.. Ki benimde korku sözcüğünü kullanmamın sebebi budur niye bu tepki ?
İyi misin Allah aşkına ?
Adminin de insan değil mi? Ona da tepki gösterebiliriz. Ben gösteririm! Kim olduğu da umurumda olmaz!
Diğeri de, yeni mod olabilirim ama eski editördüm. Ve şu da var uzun yıllarını foruma vermiş birisiyim. Bunu savunmam kadar doğal hakkım yoktur. İsterseniz, modluğu da bırakıp üye olarak da bu durumu savunurum.
İşte şunu anlamıyorum, banlanmak neden korkutur ki. Eğer değer verdiğiniz insanlarla başka iletişim aracı halindeysek. Hani bu işten çıkarılma gibi bir şey.
Burası han bizde yolcuyuz. Bugün buradayız yarın başka bir sitede karşılaşma durumumuz daha fazladır.
Neyse, farklı açılardan bakıyoruz.
Hoş çakalın