Maria Puder
Platin Üye
yatarken bunun ne önemi var![]()
Ne demek ne önemi var?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yatarken bunun ne önemi var![]()
En şişman bendim, yağ çekmiş demek ki.
Ben zoru severim, bilirsin.
Nixie de bilir. slşakda
evet tabi, psikolojik olarak üşütüyorum ben karnım ağrıyorNe demek ne önemi var?tüm sorun uyumak öyle mi?
![]()
Nixie benden söylemesi bak buna güvenme. Nelerini biliyorum bunun bir ara hatırlat anlatayım. Allahsız törrizt ya bu !! khgkdfg
Ya bakma sen buna. Gizli eşcinsel bu, aşık bana. Toplum tarafından gelecek tepkilerden korkuyor.
evet tabi, psikolojik olarak üşütüyorum ben karnım ağrıyoryatarken bi önemi yok hello kittyli bile giyerim
evet tabi, psikolojik olarak üşütüyorum ben karnım ağrıyoryatarken bi önemi yok hello kittyli bile giyerim
Gecen aegishjalmur u da yerden yere vuruyordu![]()
Anlamadim ki ne istiyor sizden :p
önce sağlık tabiki, hasta olsam bana bakmazsınız
Usutmemek onemli, circir olursun sonra Allah korusun![]()
gönder video bile çekerim jöjöjödhHello kittyli çorap hediye etmek istiyorum pembe renkli jgjfjfjfotoğraf isterim ama :asd:
önce sağlık tabiki, hasta olsam bana bakmazsınız
gönder video bile çekerim jöjöjödh
Gecen aegishjalmur u da yerden yere vuruyordu![]()
Anlamadim ki ne istiyor sizden :p
ben laf ettim bahsettiğin kişiye hemde dümdükŞimdi şu konuda Karl Marx üzerinden yapılan bir capse odaklanmak istiyorum. Bunun dogrulugunu açtıgın ve gündeme fazlasıyla oturan 'Çarşaf in, Akıl out' başlıgı adı altındaki konumla kanıtlayabiliriz.
Konu içeriginde bir arkadaşım çarsaf hakkında igrenç tabirini kullanıyor , sonra yanlış bir tabir kullandıgını dile getirerek 'aşırı demek istedigini belirtiyor. Buna ragmen arkadaşıma bir kaç kişi tarafından hakaret içerikli yorumlar geliyor. Durumu bu arkadaşlara izah ediyorum. Çok sagolsunlar anlattıklarımı anlayıp kusurlarını dile getiriyorlar. Sonra 'zihniyet üzerinden eleştiri yaptıgımı belirterek seçtigim başlık üzerinden , bana hakaret ediliyor yine açıklama yapıyorum kimi arkadaşar sagolsunlar anlayıp açıklamam için teşekkürlerini sunuyor kimisi anlamakmakta ısrarcı davranıyor o kısma girmicem.
Ve admin arkadaşlarımızdan biri gayet açık bir şekilde çarsaf giyimine bir benzetme yapıyor. 'Ve herkesin herkesi istedigi gibi eleştirebilecegini belirtiyor.' Bu onun düşüncesidir,,,
ben asıl vurgulamak istedigim yere geleyim. Şu hakaret içerikli mesaj yazan arkadaşların , admin arkadaşımıza tek kelime edememesi, gerçekten takdire şayan hareketler dogrusu.![]()
ben laf ettim bahsettiğin kişiye hemde dümdük
bu arada hello kitty kedi değilmiş
Bak ben orada "hakaret içerikli yorum atan şahıslar" diye vurgu yapmışım. Senin konumda hakaret içerikli bir mesaj attıgına şahit olmadım zaten , gerçekten fikrini beyan etmek isteyen şahısların arasındasın.
Forumsalda tutunabilmek aşkına..-Admin demişken adminlerle ters düşmemeye çalışın, onlara karşı eleştirileriniz varsa demeyin içinizde kalsın ölmezsiniz..
Forumsalda tutunabilmek aşkına..
Böyle şeyleri daha çokca göreceksin