Forumsalda Tutunabilmek Aşkına !..

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Unutmadan, sandalet icine corap giyenler kendini bi belli etsin de onlarla muhabbeti keseyim :D

Hayir, corap giyiyorsan sandalet niye :D
Kardesim giysene normal ayakkabini.p Bize de yazik :D

Sandaletle hava alıyor çorap, dolasıyla ayaklarımız serinliyor .s
Tırnak altında, parmak ortasındaki kıllarımızı görmek dahamı cazip ? :T:

Hayır gençler, burdan çağrımdır. Yapıcı oluyorsunuz, yalaka olmuyorsunuz, bildiğiniz ve doğruluğuna inandığınız şeyi savunuyorsunuz. Ardından "güzel" insanlar gelip sizi buluyor.

Tutunabilmek adına 4 rakamından başka rakam bilmeyen pis insanlarla arkadaş olmak yerine, zeki insanlarla arkadaş oluyorsunuz.

Minik tavsiyem.

"-Admin demişken adminlerle ters düşmemeye çalışın, onlara karşı eleştirileriniz varsa demeyin içinizde kalsın ölmezsiniz.."

yanılıyosun kardeş, admine olan eleştirim içimde kalırsa öldüm demektir asıl :D

Hayır gençler, burdan çağrımdır. Yapıcı oluyorsunuz, yalaka olmuyorsunuz, bildiğiniz ve doğruluğuna inandığınız şeyi savunuyorsunuz. Ardından "güzel" insanlar gelip sizi buluyor.

Tutunabilmek adına 4 rakamından başka rakam bilmeyen pis insanlarla arkadaş olmak yerine, zeki insanlarla arkadaş oluyorsunuz.

Minik tavsiyem.

Beni böyle mi buldun? Şimdi burada mükemmel taktik verdiğini mi zannediyorsun sen? Lan seni bulduğumda etrafı güvenlik kortejine alınmış bir ilkokul sırasına sığmaya çalışyordun. slkadjsa

Beni böyle mi buldun? Şimdi burada mükemmel taktik verdiğini mi zannediyorsun sen? Lan seni bulduğumda etrafı güvenlik kortejine alınmış bir ilkokul sırasına sığmaya çalışyordun. slkadjsa

Seni kastettigini de nereden cikardin jklsadsasd

O sayılmaz olum. Hadi ben sorunlu, problemli bir adamdım. Beni karantinaya almışlardı.

Bir de şu cepheden bak

Sen ne kadar psikolojisi bozuk bir adamdın ki gelip karantinaya alınmış, sınıfın en şişman 2. adamının yanına oturmak istedin? Tüm uyarılara rağmen.

P.s : En şişmanı sendin.

O sayılmaz olum. Hadi ben sorunlu, problemli bir adamdım. Beni karantinaya almışlardı.

Bir de şu cepheden bak

Sen ne kadar psikolojisi bozuk bir adamdın ki gelip karantinaya alınmış, sınıfın en şişman 2. adamının yanına oturmak istedin? Tüm uyarılara rağmen.

P.s : En şişmanı sendin.

En şişman bendim, yağ çekmiş demek ki.

Ben zoru severim, bilirsin.

Nixie de bilir. slşakda

Bu işte bir terslik yokmu ? .s
Beni etiketlesenize :D

En şişman bendim, yağ çekmiş demek ki.

Ben zoru severim, bilirsin.

Nixie de bilir. slşakda

Nixie benden söylemesi bak buna güvenme. Nelerini biliyorum bunun bir ara hatırlat anlatayım. Allahsız törrizt ya bu !! khgkdfg

Aa kiskanc mi ne :D
Senin sevdigin bir erkek var mi su forumda jkljkl

Ya bakma sen buna. Gizli eşcinsel bu, aşık bana. Toplum tarafından gelecek tepkilerden korkuyor.

Geri