Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Unutmadan, sandalet icine corap giyenler kendini bi belli etsin de onlarla muhabbeti keseyim![]()
Efendim ? :T:
Hayir, corap giyiyorsan sandalet niye
Kardesim giysene normal ayakkabini.p Bize de yazik![]()
Hayır gençler, burdan çağrımdır. Yapıcı oluyorsunuz, yalaka olmuyorsunuz, bildiğiniz ve doğruluğuna inandığınız şeyi savunuyorsunuz. Ardından "güzel" insanlar gelip sizi buluyor.
Tutunabilmek adına 4 rakamından başka rakam bilmeyen pis insanlarla arkadaş olmak yerine, zeki insanlarla arkadaş oluyorsunuz.
Minik tavsiyem.
Unutmadan, sandalet icine corap giyenler kendini bi belli etsin de onlarla muhabbeti keseyim![]()
Beni böyle mi buldun? Şimdi burada mükemmel taktik verdiğini mi zannediyorsun sen? Lan seni bulduğumda etrafı güvenlik kortejine alınmış bir ilkokul sırasına sığmaya çalışyordun. slkadjsa
ben çorapsız duramıyorum, sandalet de giymiyorum bu yüzden ama mesela yatarken giyiyorum, gideceksen şimdi git -.-
Seni kastettigini de nereden cikardin jklsadsasd
Beni böyle mi buldun? Şimdi burada mükemmel taktik verdiğini mi zannediyorsun sen? Lan seni bulduğumda etrafı güvenlik kortejine alınmış bir ilkokul sırasına sığmaya çalışyordun. slkadjsa
ben çorapsız duramıyorum, sandalet de giymiyorum bu yüzden ama mesela yatarken giyiyorum, gideceksen şimdi git -.-
sen beni kaybetmekten yırttın asıl .p asdghgd
Sen corapla sandalet giymiyormussun, o yuzden yirttin hadi .p
Bunun benimle kişisel problemi var! Törriz ya bu çocuk! Aranızda barındırmayın. sklaşjdaskljşd
O sayılmaz olum. Hadi ben sorunlu, problemli bir adamdım. Beni karantinaya almışlardı.
Bir de şu cepheden bak
Sen ne kadar psikolojisi bozuk bir adamdın ki gelip karantinaya alınmış, sınıfın en şişman 2. adamının yanına oturmak istedin? Tüm uyarılara rağmen.
P.s : En şişmanı sendin.
yatarken bunun ne önemi varBeyaz Çorap değildir inşallah.
En şişman bendim, yağ çekmiş demek ki.
Ben zoru severim, bilirsin.
Nixie de bilir. slşakda
Aa kiskanc mi ne![]()
Senin sevdigin bir erkek var mi su forumda jkljkl