Bilgilendirme Forumsal Sürüm Güncellemesi

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Güncellemeleri
Featured
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Arama kısmına 3 harfli kelime yazıldığı zaman bulmuyor. Bu düzeltilebiliyor mu?

@Hatem düzeltilebilir bir ayar o, yalniz forumun veri tabanina kelime arama butonu asiri yük bindirdigi icin 3 harf siniri genel kural olarak var.
Nihayetinde " a " diye arama yaptığı düşün, milyarlarca sorgu yükü demek :(

Son konular, toplistte güncelleme yapiyorum.
Gel gitler olabilir, kizmayin kusmeyin lütfen..
gün icinde yapmıyorum ki forum aktiviteleriniz bölünmesin, böyle de ince düşünürüm 💐😃

Bazı bildirimler bana düşmüyor. Edlmaster kahve yollamış mesela bana bildirim gelmedi. Sabah da sim sarılmış. Baska bildirimle gördüm. Beni yıldırdınız mı naptınız…

Bazı bildirimler bana düşmüyor. Edlmaster kahve yollamış mesela bana bildirim gelmedi. Sabah da sim sarılmış. Baska bildirimle gördüm. Beni yıldırdınız mı naptınız…

Tepkimeye bakarim ama genel bildirimlerde sorun yok.

Mesajlarsa bildiririmin gelmemesinin tek sebebi var, mesaj düzenlenince rumuz sonradan eklenirse bildirim gitmiyor. Sistem izin vermiyor.

Kendi yazdığımızı rapor etmeden silme özelliği gelecek mi..

Silme işlemleri, bazı üyelerce forumu zarara uğratacak seviyede çok fazla kullanıldığından kısıtlanmıştı. (Indeks almış, hit konuların silinmesi vb gibi.)

Ama öte yandan prestijli üyelerin de silme işlemi yapabilmesini de savunduğumuzdan çözüm tartışması aşamasındayız.
Önümüzdeki günlerde netleştireceğiz.

Silme işlemleri, bazı üyelerce forumu zarara uğratacak seviyede çok fazla kullanıldığından kısıtlanmıştı. (Indeks almış, hit konuların silinmesi vb gibi.)

Ama öte yandan prestijli üyelerin de silme işlemi yapabilmesini de savunduğumuzdan çözüm tartışması aşamasındayız.
Önümüzdeki günlerde netleştireceğiz.
Prestijli üye ne ya kdkdkdkdldlfl
Aşırı prestij sahibiler gerçekten…

Güncellemeden sonra bugüne dek foruma girerken 50 yıl bekliyordum. İçeride gezinirken fişek gibiydi lakin kapıdan geçiş biraz meşakatliydi. Artık giriş de fişek gibi. Elinize sağlık.

Bu bır tek bana özel cevırı mı yapıyor nıkleri vs anlamadım ,s
Screenshot_20260411_210553_Chrome.jpg

• Beğen
Tepkiler: RK
forumda her şey çok güzel nazar değmesin adminler bir şeyleri bozun pls

• Hehe
Tepkiler: RK
Ana sayfadaki son konular listesi gidip gelebilir. Güncelleme yapiliyor, bilginize.
Mevcut işleyişi ve kullanimi engelleyecek birşey değil.

Geri