Forumsal Oyun Severler Grubu

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ogame oynuyorum yeni bir serverda ..
Takılmak isteyen olursa diye aşağıya link bıraktım.

Bu oyunları aldıkta, ben her sıkıldığımda yine Countere giriyorum, pekte bir şey değişmedi bir tek for honoru çok sevdim ya çok zevkli.

denişik

tenor.gif

Bi half life falan yapalım gençler ya :şekil: sözleşelim bi akşam

Bu kantır neden Kurtlar Vadisi gibi 56 yıldır hayatımızda?

Elia Süper lig Ağustosun ilk haftası başlıyor
Sezon sonuna kadar sürecek keyifli bir yarışma için kendini hazırla
sonra şöyleydi böyleydi istemeyuz :aikido:

Ya ben pek iyi değilim ama oynamak istiyorum. Beni de aranıza kabul eder misiniz?

Ekledim seni Tuncay. Ben eztuvava.

Pubg için 70 lira verip aldım, oyunun senkronizasyonu berbat bilgisayarımın özellikleri çok kötü değil ama 30-35 fps alıyorum. Neredeyse her gün 2-3 gb'lik güncellemeleri saymıyorum bile. Onun yerine herkese hitap eden Fortnite, Lol, Cs gibi oyunlar oynayabiliriz. Eğer pubg oynayalım derseniz baştan söyleyim çok pis pusucuyum. sksksjs

Pubg için 70 lira verip aldım, oyunun senkronizasyonu berbat bilgisayarımın özellikleri çok kötü değil ama 30-35 fps alıyorum. Neredeyse her gün 2-3 gb'lik güncellemeleri saymıyorum bile. Onun yerine herkese hitap eden Fortnite, Lol, Cs gibi oyunlar oynayabiliriz. Eğer pubg oynayalım derseniz baştan söyleyim çok pis pusucuyum. sksksjs

O kadar da kötü değil senkronizasyon bizim ekipteki herkesin en az 90fps oluyor 30-35 bayağı düşük o şekilde çok zevk almazsın zaten her türlü oyun oynanıyor sınırlama yok [emoji5]

Bu arada 2 gün önce origin access üyelik aldım aylık 20 tl bi dünya oyun falan var içerisinde düşünenlere tavsiye ederim [emoji1303]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hajilar ets oynayan varsa tek oynadigim oyun ets .d

Konvoy yapak .p

Geri