Forumsal Oyun Severler Grubu

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Var da o oyunu klavye ile oynamak istemiyorum direksiyon seti ile keyfi çıkar o oyunun :şekil:

Haklisin arkadas bunun icin logitech momo almisti. Tamam ilk zamanlar cok zevkli oluyor ama sonra direksiyonu kur bitince topla. Oyunayacaginda yine kur artik baymisti. Bende birkac kez oynadim gercekten guzel ama oda gecmis benden .d klavye ye devam.

Ben Vatan Computerden mouse aldım, oyun açtığımda fare ısınıyor. Nedendir bulamadım çaresini. Daha önce bu fareden bir kere daha almıştım, yine aynı sorunu yaşamıştım. Oyun oynarken ellerim çok rahatsız oluyor, yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım?

Heavenly

müdür dün kuzenler arklar felan oturuoz baktık evde 5 tane pc çıkıyor bir lan bağlantısı yaptık açtık cs 1.5leri aralıksız 5 saat oynamışız uykum geldi demesem sabahlar olmicak aramızda evli olanlar felan var 30lu yaşlar hep gamer gençlik

Nostalji yaptım ve yeniden metin2 ye başladım. Şimdilik bayan karakterli çarımla milleti dolandırma evresindeyim.

2 tane de pantolonum göt tarafından yırtıldı. tanesi 150'den 300 de ordan gitti

Kardeşim koskoca trendyol deposu taşınıyor yoğunluk var bittik 2 haftadır :nee: Son 1 hafta kaldı orada düzeni bi oturtalım sonra akıyoruz senle :o1:

Yazdım kenara bu cümleyi not aldım kardeşim [emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

For honor da 2v2 atacak baba yiğit aranıyor, karşımıza çıkacak dayak yemeye hevesli arkadaşlar var mı?

For honor da 2v2 atacak baba yiğit aranıyor, karşımıza çıkacak dayak yemeye hevesli arkadaşlar var mı?

Akşama belki :D bu arada twitch prime ile çok güzel bi pubg skin seti alabiliyorsun bedavaya bu akşam 9 a kadar al sonra bitiyor 1 aylık aldım ben sonra iptal edicem :D

Akşama belki :D bu arada twitch prime ile çok güzel bi pubg skin seti alabiliyorsun bedavaya bu akşam 9 a kadar al sonra bitiyor 1 aylık aldım ben sonra iptal edicem :D

Bırak bu akşama ayaklarını, gidip geta vaystide araba çalacan demi yine?

Yanına birisini daha bul, biz iki kişiyiz ve güzel dayak atıyoruz :D

Geri