Forumsal Oyun Severler Grubu

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
var mı aranızda For Honor oynayan? almayı düşünüyorum çok fena kapışırım bu oyunda ya.

[YOUTUBE]FG9KwML6BCA[/YOUTUBE]

Bu da Multiplayer arena modu;

[YOUTUBE]DsVLKBRP92Q[/YOUTUBE]

Oy nihayet ödeme problemini halledip bir şeyler alabildim.
Alacak uzun soluklu bir oyun bulamadım maalesef, tavsiye gelirse değerlendiririm. Hep indie aldım neredeyse. 54 lira mı ne tuttu.
Hellblade, The Last Door, This is the Police ve Undertale aldım. Doyamadım ama. fkldkjf

Oy nihayet ödeme problemini halledip bir şeyler alabildim.
Alacak uzun soluklu bir oyun bulamadım maalesef, tavsiye gelirse değerlendiririm. Hep indie aldım neredeyse. 54 lira mı ne tuttu.
Hellblade, The Last Door, This is the Police ve Undertale aldım. Doyamadım ama. fkldkjf

180 TL gömmüşüm :D daha da artacak gibi sayı :D

180 TL gömmüşüm :D daha da artacak gibi sayı :D

Valla nasıl buluyorsunuz alacak oyun anlamıyorum. :anla: Öyle yüksek fiyatlı ilgimi çeken bir şey olmadı. En fazla 29 lira Hellblade'e vermiş oldum şu an. kskdjd Beni bir dahaki indirime kadar oyalayacak oynayış süresi uzun olan oyunlar lazım. :kaç:

Ha bir de Cuphead aldım ama onu arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak aldım. :liv:

Valla nasıl buluyorsunuz alacak oyun anlamıyorum. :anla: Öyle yüksek fiyatlı ilgimi çeken bir şey olmadı. En fazla 29 lira Hellblade'e vermiş oldum şu an. kskdjd Beni bir dahaki indirime kadar oyalayacak oynayış süresi uzun olan oyunlar lazım. :kaç:

Valla buluyorum ben 2-3 oyun dışında hepsini son 3 günde aldım :şekil: withcher 3 de alıcam gibi :D

RD9D7j.png

Valla buluyorum ben 2-3 oyun dışında hepsini son 3 günde aldım :şekil: withcher 3 de alıcam gibi :D

RD9D7j.png

Pekii oyun zevklerimizin hiç uyuşmaması........ :u2:
Bir ara ben de atayım.
Witcher serisini yeni bitirdim. 1 güzel, 2 saçma, 3 çok güzeldi. :anla:

Tek basına oyun oynamayı sevenler için klasikler oynamadıysanız.

Just Cause 3
Fallout 4
Dead Cells ( zor )
Nioh: Complete Edition ( çok zor )
Witcher 3
Hellblade: Senua's Sacrifice
Rise of the Tomb Raider
Middle Earth Shadow Of Mordor
Middle Earth Shadow Of War
BioShock Infinite ( serisi güzel )
Borderlands serisi
What Remains of Edith Finch

For the King diye bir oyun var turn based rpg oyun. RNG ögeleri var. Arkadaşlarınla oynarken sacma sapan rngler ile eglenilebilir gibi geldi. Merak ediyorum.

Şu witcher'ı şu şekilde alınca 3 oyunu da veriyor değil mi? dlcsisiz ?

The Witcher Trilogy

Geri