Forumsal Oyun Severler Grubu

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Adindan da anlasilacagi gibi forumumuzun oyun severlerinin bulustugu konu ^^

Zaten forumumuz bu konuda gayet genis bir oyuncu kitlesine sahip.

Bu konuyu da bu yuzden actim zaten ^^

Bu arada ekletmek isteyen steam hesabini konunun ilk mesajina ekletebilir :hello:

Steam Forum Grubumuz

Forumsal Oyun Severler Grubu

Heavenly ==> steam hesabi : tuncaygoksel
==> origin : tuncaygoksel
==> uplay : tuncaygoksel
Kuekuatsheu ==> steam hesabi : Enthusiastic ^
ilahimorluk ==> steam hesabi : ilahimorluk
FortRight ==> steam hesabi : soulflies1
Elia ==> steam hesabi : sistermisery_
Oggy ==> Xbox name tag : Dtexy
HolySpectre steam hesabi ==> HolySpectre57

Fernando ==> origin: buzlu_ve_sek​

Ben Tuncay ile attım 2 el mi ney öüüff nası vuruyor öyle adamları adam felan kalmadı gaçtı hepsi :D bizim ekip var 4 oluyoruz onlarla oynuyom akşamları 2-3 güne bi win alıyoruz hedefiniz günde 1 win :D onlar yokken gelebilirim bende

Bizim tayfa, sizin tayfayı döver neden mi? Çünkü bizde ben varım :cici:

Ben Tuncay ile attım 2 el mi ney öüüff nası vuruyor öyle adamları adam felan kalmadı gaçtı hepsi :D bizim ekip var 4 oluyoruz onlarla oynuyom akşamları 2-3 güne bi win alıyoruz hedefiniz günde 1 win :D onlar yokken gelebilirim bende

Senin ekiple ciddi oynanmıyor ki :D

Kanki ben dün ayar yaptım biliyon yeni ekran kartı yeni monitör felan gir çık yaptım sürekli standartı yakalayana kadar

Akşam senin son ayarları atsana bana benim de ayarlanması lazım :D hazırı varken uğraşmayayım hiç :şekil:

Tabi oyna canım bolca oyna:hello:

Çokoyunculu şeylerden nefret etmesem ben de dahil olmak isterdim, kıskanıyorum böyle toplaşıp oynayanları. :e2:

arkadaşı silahıyla beraber gömdük;

MdO5A7.jpg

Son güncellemeden sonra red dot da scope açıp ateş edince bariz bi titreme oluyor. Güncellemeden gelen bir özellik mi yoksa hata mı? Scarla ateş ederken cross dağa taşa gidiyor.

Silahların sekme değerleri arttı kardeşim onandır. İlk mesaja bak süpriz var orada :şekil:

bu oyunun bendeki türkçe karşılığı kanser. belki de 25 fps lerde süründüğüm içindir...

Geri