Forumsal Oyun Severler Grubu

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
arkadaşlar witcher'ı nasıl oynuyorsunuz siz ya. beceri sistemiydi, karakter geliştirmeydi, büyü sistemiydi falan çok karmaşık değil mi. 1 saat dayanabildim, savunma yapmayı bile beceremedim. :ygmr:

arkadaşlar witcher'ı nasıl oynuyorsunuz siz ya. beceri sistemiydi, karakter geliştirmeydi, büyü sistemiydi falan çok karmaşık değil mi. 1 saat dayanabildim, savunma yapmayı bile beceremedim. :ygmr:

İlk oyunun vuruş sistemi değişik, çat çat vurmak yerine en iyi anı beklemen gerekiyor. :anla: Onlar dışında diğerleri çok şey değildi neye alışamadın?

1'in dlcleri gereksiz ama 3'ünkiler güzel bir expansion.

Büyük ihtimalle bitiremem zaten 5-6 yıla anca bitiririm singelde çok çabuk sıkılıyorum, onun dışında for honor, ryse son of rome falan aldım bu oyunlar daha çok çekiyor beni, bana kan vahşet dolu sahneler lazım şöyle;

[YOUTUBE]H7kc8THCmiU[/YOUTUBE]

Bu arada bu oyunu 3 kere bitirdim 1 kere normal de 2 kere legendary de çok zevkli şimdi steamde tekrar bitirecem <3

[YOUTUBE]ceues2YoCCk[/YOUTUBE]

Büyük ihtimalle bitiremem zaten 5-6 yıla anca bitiririm singelde çok çabuk sıkılıyorum, onun dışında for honor, ryse son of rome falan aldım bu oyunlar daha çok çekiyor beni, bana kan vahşet dolu sahneler lazım şöyle;

[YOUTUBE]H7kc8THCmiU[/YOUTUBE]

Bu arada bu oyunu 3 kere bitirdim 1 kere normal de 2 kere legendary de çok zevkli şimdi steamde tekrar bitirecem <3

[YOUTUBE]ceues2YoCCk[/YOUTUBE]

Videolara bakmadım ama bunda da çok güzel düşman parçalama sahneleri var zevkten dört köşe oluyorum. ksjdjd

For Honor bence de harika ya vuruş hissiyatı da çok iyi.

Witcher serisini aldım Elia sen bilirsin belki pc ye ps3 kolu taksam o şekilde oynayabilir miyim ?

For Honor bence de harika ya vuruş hissiyatı da çok iyi.

Witcher serisini aldım Elia sen bilirsin belki pc ye ps3 kolu taksam o şekilde oynayabilir miyim ?

1 ve 2 için biraz zor gibi görünüyor. Çünkü onlarda büyü combat ve loot tekniği birazcık farklıydı. Ama 3 zaten ps destekli olduğu için optimize edilmiştir tüm bunlar. Steam'den bakınca da sadece 3'ün oyun kolu desteğinin olduğunu gördüm. Bana kalırsa klavye mouse ikilisiyle daha efektif oynanır ama yine de sen bilirsin. :p

1 ve 2 için biraz zor gibi görünüyor. Çünkü onlarda büyü combat ve loot tekniği birazcık farklıydı. Ama 3 zaten ps destekli olduğu için optimize edilmiştir tüm bunlar. Steam'den bakınca da sadece 3'ün oyun kolu desteğinin olduğunu gördüm. Bana kalırsa klavye mouse ikilisiyle daha efektif oynanır ama yine de sen bilirsin. :p

Bakıcaz artık :p canım sıkıldıkça oynarım onu ben :parti:

Akşam atalım ögy ekle beni steamden grifikir var zaten akşam kapışalım hangi half lifa ama bende yok sanırım almam lazım :D

Arkadaşlar hepiniz gelin derken şaka yapıyorum sanmışlar sanırım. :cici:

[YOUTUBE]wkJg8Sm9BR0[/YOUTUBE]

Sanırım Yaz indirimleri benim için aldığım 48 oyunla bitti :şekil:

Geri