Forumsal geçmişi olan üyelerin yeni gelen üyeyi birine benzetip ama bir türlü çıkaramamaları

Konu sahibi son olarak 452 gün önce görüldü
Ben daha çok bu forumsal denilen yerde bu insanların neler yaşadığını merak ediyorum. Bir çoğu psikoteknik raporu alamaz bence :) kandırılmış olmanın verdiği his kötüdür bilirim ama emin olmadan elinde bir veri olmadan "ay benim tahminim var" - bunun götü büyük, kesin Mahmut lan bu..
"Kız Kamuran tanıdın mı? Eskilerden kimi hatırlattı?" - valla bana etkileşim vermedi, içinden geçende laf soktu.. kesin eski düşmanlardan birisi! Ay bu forumun tüm erkekleri ile sevgili olan Hümeyra kesin.. - Billur hanım da olabilir. - o değilse kesin Kazım bu.

Hayır anlamadığım şey bunu anında nasıl anlanıyor olunduğu, daha aşağıda nick kayıttan görüp yorum yapan var :) hele durun bir yazsın, insan böyle profesyonel multi avcısı ise - kişi kendinden bilir işi diyoruz.
Henüz tutan bir tahmin görmemek beni üzüyor, herkes öngörü konusunda uzman olduğunu düşünüyor.
Herkese kolay gelsin sevgili multi avcıları :)

İşin uzmanı bir yönetici veya hacker için aynı pc'den takılan birinin daha önce o platforma bağlanıp bağlanmadığını veya kim olduğunu bulmak son derece kolay. Bu tür işlerle haşır neşir olduğum için çok tekniğe inmeden size biraz detay vereyim:

Dinamik Ip adresleri değişkendir ama salt kalıpları aynıdır. Mesele Şehir/Bölge olarak. Bunun yanında VPN, proxy gibi girişler tamamen gizlilik sağlamaz. İsteyen yine gerçek IP adresine ulaşabilir. Daha da derine ve net bilgiye gitmek isteniyorsa MAC adresleri yardıma koşar. Her bir PC nin tek ve değişmez MAC adresi vardır. Şayet farklı nicklerle takılan biri eğer ki başka bir pc (internet kafa gibi) geçişi yapmıyor da hep aynı PC'yi kullanıyorsa, istediği kadar kaliteli VPN, proxy, Tor tarayıcı vs. kullansın onun MAC adresine ulaşmak mümkün. Bu çok eskiden bilinen ve %100 doğruluk sağlamış bir şeydir.

1.jpg

2.jpg

Kendi bilgi birikimim ve tecrübemle söylemem gerekirse; bu alemde %100 güvenlik olmadığı gibi, %100 gizlilik de söz konusu değildir. İşini bilen ve isteyen istediği bilgiye ulaşır.

@Melodram forumsaldan değil miydi? Anaa ben bunu Forumsal tayfadan sanıyordum. Olsaydın hiç siritmazdin. İrc tayfa genelde masum ve saf, gariplerim. Sen forumsalci şeytanligina sahipsin. @Run sen üstteki ile kağıt atisirken biz dedektifcilik yapıyorduk. Belki bilerek tutturmuyorduk. :D

@Melodram forumsaldan değil miydi? Anaa ben bunu Forumsal tayfadan sanıyordum. Olsaydın hiç siritmazdin. İrc tayfa genelde masum ve saf, gariplerim. Sen forumsalci şeytanligina sahipsin. @Run sen üstteki ile kağıt atisirken biz dedektifcilik yapıyorduk. Belki bilerek tutturmuyorduk. :D
forumsalcı şeytanlığı mı...
20200830_122536.jpg

Hatem bey işin eğlence kısmından çıkıp bunu bir takıntı haline getirenler var. Multi nick eğlenir ve eğlendirir bence, kötü niyetli olanlar var mutlaka, birilerine gelip hakaret eden, iftira atan onları ayrı tutuyorum.

Hatem bey işin eğlence kısmından çıkıp bunu bir takıntı haline getirenler var. Multi nick eğlenir ve eğlendirir bence, kötü niyetli olanlar var mutlaka, birilerine gelip hakaret eden, iftira atan onları ayrı tutuyorum.
Ahahah bosvermek gerek kimse kim tabii. Ama bilfiil insanlar ile alay eden troll multiler var onlar mesele. Yoksa banane kim multisini alıp gelmiş

Bana multi demediğiniz için teşekkür ederim forumsalcılar. Eşsiz bir giriş yapmışım foruma (:

Bazılarının bulunması epeyce zor. Uzunca bir süre takip etmek gerekiyor o üyeyi. Ama illa bir açık veriyor. Bulunmaması ve bilinmemesi söz konusu olamaz, sadece uğraşmak istemedikleri için ilgilenmiyor yöneticiler.
Multi değilde yeni bir sayfa açmak isteyen bir üye diyelim biz ona. Yoksa bilmeyen insan foruma hemen adapte olamaz mümkünatı yok bunun. Yanu tanıdık gelmiyordur, zaten tanıyorsunuzdur.

Benim yok arkadaşlar, ama forumsaldaki çoğu kişinin diğer forumlarda geçmişi var.

Züğürt ağanın köyü satması gibi biz marabalarıyla birlikte sattı köyü Emre.

Geri