Ben daha çok bu forumsal denilen yerde bu insanların neler yaşadığını merak ediyorum. Bir çoğu psikoteknik raporu alamaz bence
kandırılmış olmanın verdiği his kötüdür bilirim ama emin olmadan elinde bir veri olmadan "ay benim tahminim var" - bunun götü büyük, kesin Mahmut lan bu..
"Kız Kamuran tanıdın mı? Eskilerden kimi hatırlattı?" - valla bana etkileşim vermedi, içinden geçende laf soktu.. kesin eski düşmanlardan birisi! Ay bu forumun tüm erkekleri ile sevgili olan Hümeyra kesin.. - Billur hanım da olabilir. - o değilse kesin Kazım bu.
Hayır anlamadığım şey bunu anında nasıl anlanıyor olunduğu, daha aşağıda nick kayıttan görüp yorum yapan var
hele durun bir yazsın, insan böyle profesyonel multi avcısı ise - kişi kendinden bilir işi diyoruz.
Henüz tutan bir tahmin görmemek beni üzüyor, herkes öngörü konusunda uzman olduğunu düşünüyor.
Herkese kolay gelsin sevgili multi avcıları
"Kız Kamuran tanıdın mı? Eskilerden kimi hatırlattı?" - valla bana etkileşim vermedi, içinden geçende laf soktu.. kesin eski düşmanlardan birisi! Ay bu forumun tüm erkekleri ile sevgili olan Hümeyra kesin.. - Billur hanım da olabilir. - o değilse kesin Kazım bu.
Hayır anlamadığım şey bunu anında nasıl anlanıyor olunduğu, daha aşağıda nick kayıttan görüp yorum yapan var
Henüz tutan bir tahmin görmemek beni üzüyor, herkes öngörü konusunda uzman olduğunu düşünüyor.
Herkese kolay gelsin sevgili multi avcıları