Forumsal analizler

• Kullanıcı Mihri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Afsg mevzusunu cozemedim ben henuz , aydinlatici konu paylassaniz. Forumsal iz birakan uyeler forum altbasligi olarak. Bi uyeye yapmissiniz sanirim. Simdi adini anmak istemiyorum. Sonra soyleniyor kiskaniliyorum, diye. Mahlas'i da merak ettik. 1den cok uyeligi mevcutsa ve siz henuz bunu fark edemediyseniz bence de uyelikleri acin. Ama sanmam ki o uyelikle geliversin geri. Sonucta baska bi uyelikle buralardaysa.

Afsg mevzusunu cozemedim ben henuz , aydinlatici konu paylassaniz. Forumsal iz birakan uyeler forum altbasligi olarak. Bi uyeye yapmissiniz sanirim. Simdi adini anmak istemiyorum. Sonra soyleniyor kiskaniliyorum, diye. Mahlas'i da merak ettik. 1den cok uyeligi mevcutsa ve siz henuz bunu fark edemediyseniz bence de uyelikleri acin. Ama sanmam ki o uyelikle geliversin geri. Sonucta baska bi uyelikle buralardaysa.
ben olsam hepsiyle bir anda login olurdum, ne olacaksa olsun derdim.

@Run yine haklı çıktın... aze multi değil diyorsa multidir dedin adam iki günde bozdu kendini...
Yıllardır yeni gelenlere hoş geldin falan demiyorum.
Bu foruma yeni üye gelmesi imkânsız.. Google forum yazıp aratan insan mı kaldı. Sadece başka yerde takılan tanıdık simalar gelir, onun dışında ki herkes multi.

• Üzgün
Tepkiler: Aze
ben olsam hepsiyle bir anda login olurdum, ne olacaksa olsun derdim.

O aa! O buymuydu?! , şok'unu umarım herkes kaldırabilir. Sgsg

Yalniz şaka bi yana "Mahlas" muhabbeti yapanlar yeni gelenleri de kaçırtmaktan başka 1ise yaramiyorlar. Herkes bu muhabbete -sakaya- ortak olmayabilir.

Bu foruma yeni üye gelmesi imkânsız.. Google forum yazıp aratan insan mı kaldı. Sadece başka yerde takılan tanıdık simalar gelir, onun dışında ki herkes multi.

chrome geçmiş :D

1760966199465.png

bu alttakıde bir yerde listelenen siteden ss

1760966353279.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Niye öyle diyorsun ya... ne çabuk unuttun borsayı araştırıp bizim forumu bulan vardı... o hikayede erkekler yandı....sen hariç...

Niye öyle diyorsun ya... ne çabuk unuttun borsayı araştırıp bizim forumu bulan vardı... o hikayede erkekler yandı....sen hariç...
Oha lan aynı şeyi yazdım az önce bir konuya yaklaşık 25 saniye önce ahahah.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze

bu arada ben forumsalı aynen böyle bulmuştum :d

Eskiden Forumsal'ı Alexa'nın top 1000 listesine sokmaya çalışırdık. 1100'lere filan getirmiştik hatta. Sonra Alexa öldü gitti.

Bu yolladığın ekran görüntüsü nereden? Bir inceleyeyim.

iletiyorum pmden

bana link attılar dı girdiğim de üye bile yapılmıstım, sky dan bir şifre verdiler şiferede kuleuzubirabbinnas :D sanki Cin çıkarıyor şrfsizler

bana link attılar dı girdiğim de üye bile yapılmıstım, sky dan bir şifre verdiler şiferede kuleuzubirabbinnas :D sanki Cin çıkarıyor şrfsizler
:D bu öyle birşey değil

O dönemlerde forumlar meşhurdu çünkü.
Sosyal medya araçları kısıtlıydı, şimdi en fazla chat, sohbet vs yazılıyor.

forum kültürünü bilip halen ayakta kalan forumlara damlayan nice kişiler vardır. yanlış düşünüyorsunuz

O dönemlerde forumlar meşhurdu çünkü.
Sosyal medya araçları kısıtlıydı, şimdi en fazla chat, sohbet vs yazılıyor.

2016 benim üyelik tarihi galiba, forumların çaptan düştüğü dönem aslında. Benim forumlardan, forum kullanımından haberdar oluşum da geç diyebilirim zaten.

• Beğen
Tepkiler: RK
Geri