Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yap bakim ne yazcan merak ettim20 yıllık tecrübeyle 72 saatlik bir gözlemlee bir analiz yapsam mı acaba
Ben de merak ettim. Yeni bir konu açıp başlığını "20 Yıllık tecrübeyle 72 Saatlik Forumsal Gözlemlerim" yap ve anlat.20 yıllık tecrübeyle 72 saatlik bir gözlemlee bir analiz yapsam mı acaba
valla benim açımdan no poroplem ama diğerleri adına bir şey diyemem :ddTabii yapacağım ban yok demi
hadi nazlanma :dlanet gelsin şeytana iyiyim böyle ben![]()
ayıp olur hocam haddimizi aşar bu durumee yazmamışsın
niye ayıp olsun ya buradan yazıyosan yaz yoksa kalsınayıp olur hocam haddimizi aşar bu durumama özelden yazabilirim
![]()
Senin actigin en efsanevi konu malum... Acmadigin halde acmis gibi gorundugun konudur. Analizini cikarsinlar bakim cikarabiliyorlar mi...bir zamanlar açtığım efsanevi football manager başlıkları analize değer....
her başlık 10-15k view alırdı.
forum tarihinin en büyük mythi budur herhalde hdjdkdldSenin actigin en efsanevi konu malum... Acmadigin halde acmis gibi gorundugun konudur. Analizini cikarsinlar bakim cikarabiliyorlar mi...
Helal olsun adminlerin yapamadigini yaptin....