1 dk aralıklarla yazmışız bişey olmaz adıma tescillenmiş olsun artık...Helal olsun adminlerin yapamadigini yaptin....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 dk aralıklarla yazmışız bişey olmaz adıma tescillenmiş olsun artık...Helal olsun adminlerin yapamadigini yaptin....
hala arıyorumHelal olsun adminlerin yapamadigini yaptin....
Sen kimsin..hala arıyorum![]()
fake mahlsSen kimsin..
Mahlas değil fakat birinin yan çarı gibi bişey
bana bir takım hakaretler sıralamadığına göre.... evet, değil.skdfjMahlas değil fakat birinin yan çarı gibi bişey
Bana da özelden yazmadı mesela:dbana bir takım hakaretler sıralamadığına göre.... evet, değil.skdfj
Cumhuriyet altını alayım sana söylekim oldugumu bilene 1 çeyrek söz
Bana da özelden yazmadı mesela:d
Cumhuriyet altını alayım sana söyle
Hayir neye bakiyorsun konu fii tarihinden olayi bilmiyorsun dun gelmissin...... bu arkadas supheli...fake mahls
Hayir neye bakiyorsun konu fii tarihinden olayi bilmiyorsun dun gelmissin...... bu arkadas supheli...
bak sen şu Allahın işine biz nasıl anlamadık bunu acabaaaa İlahi w ablacığım çok yaşa hemiiiHayir neye bakiyorsun konu fii tarihinden olayi bilmiyorsun dun gelmissin...... bu arkadas supheli...
bak sen şu Allahın işine biz nasıl anlamadık bunu acabaaaa İlahi w ablacığım çok yaşa hemiii
Mahlas ne alaka mevzu pieta....inan hepsini biliyorum ama kimse anlatmadı üsteki arama butonuna " mahlas " yazdım 10 sayfa cıktı tek tek okudumdün degil bi kaç gün oldu