forumdan uzaklaştırılan bir üye için mesaj bırak

Konu sahibi son olarak 1521 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taşlamak derken eleştirelim dedim.
O yorumlar silinmiş olabilir ama benzer yorumları çokmuş
Yani o imalı, üstü kapalı terörist iması yapan msj
Herkesin söylediği aynı şey
İma etti, üstü kapalı hakaret etti
Yav napsaydı açıktan küfürmü etseydi.
Nezaketinden imalı konuşmuş işte, anlayın sizde artık

Harika bir nezaket örneği.

Siyasi konularda tartismak ulkede yapilabilecek en anlamsiz aktivitelerden birine donustu. Koskoca ulkeyi yonetmeye kalkan insanlar dahi iktidar ya da muhalefet farketmeden soyluyorum, birbirini girtlaklayacak durumda. Gokten hukuk kitabi olarak inmesi beklenecek sekilde bu isin icinde olan insanlar bile bir seyleri alelade cigniyor. Bu nedenle ben siyasi tartismalari 3-4 sene once biraktim. Onun oncesinde cok alevli tartisirdim dostlar. Sonra baktim akplisine gore dinsiz imansiz memleketini sevmeyenim, hdplisine gore kafa tasci milliyetciyim, milliyetcisine gore ne oldugu belli olmayan karanfil sokak solcusuyum. Sizin yapacaginiz ise ... diyerek bu arenadan kendimi cektim. Apolitik olmak.. o da yanlis. Yani kendimi bilmez bir yerdeyim. Bizi bu hale getirenler utansin bebeler. Gelin sarilalim. Birkac kisi sarilmasin onlari sevmiyorum..

Birde şühedanın fikirlerini önemseyen kişiler var şu forumda muahahah yani onu hala savunabilen karşısındaki kişiye terörist damgasını yapıştırıcak sende cıkıp gelip diyeceksin ki şüheda madur fikirlerini söylüyor sadece hahahahaaa gerçi bu şühedanın saz arkadaslarıda aynı kafadan : )

asıl mesele insanlar burada ve benzeri sosyal platformlarda gerçek hayatta kullandığı kimliklerinden yoksun ve gözlemlediğim kadarıyla da sanal alemde insanların bir çoğu herhangi bir rumuzun arkasında yoksunluklarını, hayallerini, olamadıklarını ya da olmak istediklerini yansıtıyor. aslında tamda adının üstünde sanal bir ortamda vakit geçiriyor. olmadığı biriyken bir de üstüne işi ehemmiyete bindirip, ciddiyet naraları atarak sanalı gerçek yaşamınızın bir parçasıymış gibi göstermek yine benim gözümde trajikomik kaçıyor. şayet aranızda sanal alem ile gerçek hayatı arasına çizgi çekemeyip ikisini birbirine karıştıran ve sırf bu yüzden sanalda okb yaşayan arkadaşlar varsa ivedilikle bu durumdan uzaklaşmalarını temenni ederim.

ha bu tarz hakaret, küfür, ithamda bulunmaları takip etmek zor mu? değil. siber suçlara gidersin, şikayette bulunursun.. bir topluluğa ya da güruha hitap eden siyasi kimliğin, sanatçı kişiliğin, gerçekliğine aidiyeti olan bir sosyal medya hesabın olur. benzer bir durum yaşarsın anlarım ya da eğer herkes adı ve soyadıyla, kimlik bilgileriyle, banka hesapları ve telefon numaraları ile bu tarz yerlerde fikir beyan ediyor olsaydı. belki o zaman bu ciddiyete hakkaniyet arardım. burada olan ise yine dediğim gibi benim gözümde yüzeysel ve komik kalıyor.

herkes üsluptan, hitabetten, tavırdan ve karakterden bahsediyor.. konu içinde isteyen siyasete, bireysele, hede hödöye çekmiş yine..
ortada bir durum yokken sen kalkıp ben x partiliyim diyerek zaten tarafını belli edip set çekiyor ve karşıt tavır alıyorsun.. orada adam hiç bir partili olmasa bile senin gözünde öteki oluyor ya da ortada bir kavga, tartışma yokken sırf sen sanal bir nefretten insanlara kin güderek kendi görüşlerin üzerinden ötekileştirebiliyorken yine taraflılığını yaratıp o adamı sevmediğin şeyler üzerinden yaftalıyorsun ama kişinin alakası yok. sonra kalkıp objektiflikten, yok bize böyle oldu şuna da şöyle oldu diyebiliyorsun.

ne bileyim, burayı çok ciddiye alıyorsunuz arkadaşlar.. böyle şeyler gördükçe gerçek hayatta sizi meşgul ve mutlu etmeyen şeyler olduğunu düşünüyorum. beni ırgalamaz zaten ama sizi yansıtır. ben buraya kafa dağıtmaya, kendimce gülüp eğlenmeye geliyorum. canım sıkılınca foruma açtığınız fotoğraflarınızı kendi bıyıklarımla süslüyorum, rastgele şiir yazıyorum arada da müzik tufanına kapılıp sürükleniyorum.

hayatın kendi içinde daha kayda değer ve keşfedilmesi gereken güzellikler var ve aynı hayatın içinde karşı durmak ile meşgul olduğumuz tonca dert, sorumluluk, meşguliyet var. içi boş şeyler için üzmeyin birbirinizi.

bazı yorumları böyle okuyorum :

DelightfulGoodFieldspaniel-size_restricted.gif

Benim takildigim bir noktada herkesin objektif olun nidalari atmasi. Arkaslar bakin kimse objektif olamaz. Kim olabilir derseniz her iki tarafla baglantisi olmayan biri olabilir. Surekli kullanilan ‘’senin anana bacina yapsalar boyle demezsin amaa’’ sozlerinin amaci zaten empati yapilmasini saglamaktir. Ben yakin arkadaslarimla ilgili hususlarda objektif nasil olayim. Kufur etmisse de etmemesi lazimdi derim ama foruma almayin zincir vurun ip’sine demem. Arada objektif degilsiniz diye olay cikaririm ama bakmayin siz bana. Lan koskoca yargida bile hakimin reddi kurumu var. Tarafsizligini supheye dusurecek bir durum varsa reddini talep ediyorsun. Burada mi objektif olacagiz. Lutfen bebeler. sacmalamayin. Oyle bir sey varsa ben yonetimin reddini talep ediyorum.

Objektif olup juju'nun banlanmasını talep ediyorum. Teşekkürler.

Siz benim jujuşkoma uzun yazdıracak ne yaşadınız burda? Siz ikserat değilsiniz arkadaşlar lütfen kendinize gelin.
Hayır 2-3 laf sokma varsa da uzun diye okumadım, kaçırdım.

Objektif olup Başak'ın banlanmasını talep ediyorum. Teşekkürler.

Hepinizi seviyorum.
Yok saydiklarim hariç.

Bak mesela suheda nın banlanıp banlanmaması degıl. Mesele suheda yada ayse veya fatma ya edılen kufur. Tamam egerkı suheda nın hatası varsa varkı yonetımde banlamıs. Ama pekı suheda ya edılen kufur ne olacak. Burada sen dahıl herkese soruyorum o arkadasa edılen kufur sıze yada bana edılseydı sonu ne olurdu. Kım annesıne o tarz kufuru kabul eder yada yakıstırır. Varmı ıcımızde oyle bırı sanmam cunku kımse hametmez yada kabul etmez. Ben suheda nın fıkırlerını asla savunmadım. Kı o Akp'lı ben solcugum ama burada benım savundugum tek sey suheda ya edılen kufur. Kı burada ust yonetımın kesın kararı var 'KUFUR Eden sahısların' banı asla acılmayacak. Ornegın @Bel far niente ornegınde oldugu gıbı cunku kımsenın annesı o hakaretı haketmez. Yıne dıyorum atılan banlar haklı olarak atıldı. Ama asla anneye veya sahısa agır kufure musama yok. O yuzden kımse suheda yada baskasını savunmadı. Herkes kufure karsı oldugunu belırttı

Birde şühedanın fikirlerini önemseyen kişiler var şu forumda muahahah yani onu hala savunabilen karşısındaki kişiye terörist damgasını yapıştırıcak sende cıkıp gelip diyeceksin ki şüheda madur fikirlerini söylüyor sadece hahahahaaa gerçi bu şühedanın saz arkadaslarıda aynı kafadan : )

• Beğen
Tepkiler: 0
Bak mesela suheda nın banlanıp banlanmaması degıl. Mesele suheda yada ayse veya fatma ya edılen kufur. Tamam egerkı suheda nın hatası varsa varkı yonetımde banlamıs. Ama pekı suheda ya edılen kufur ne olacak. Burada sen dahıl herkese soruyorum o arkadasa edılen kufur sıze yada bana edılseydı sonu ne olurdu. Kım annesıne o tarz kufuru kabul eder yada yakıstırır. Varmı ıcımızde oyle bırı sanmam cunku kımse hametmez yada kabul etmez. Ben suheda nın fıkırlerını asla savunmadım. Kı o Akp'lı ben solcugum ama burada benım savundugum tek sey suheda ya edılen kufur. Kı burada ust yonetımın kesın kararı var 'KUFUR Eden sahısların' banı asla acılmayacak. Ornegın @Bel far niente ornegınde oldugu gıbı cunku kımsenın annesı o hakaretı haketmez. Yıne dıyorum atılan banlar haklı olarak atıldı. Ama asla anneye veya sahısa agır kufure musama yok. O yuzden kımse suheda yada baskasını savunmadı. Herkes kufure karsı oldugunu belırttı

Benim anamin gunahi ne o zaman? Hadi bakalim gelin kaosaaa.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri