forumdan uzaklaştırılan bir üye için mesaj bırak

Konu sahibi son olarak 1516 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üye sözlük konuları da kullanışlı ancak hangi birine yazacağız. süleyman'ın mührüne karşı omuz omuza.

5eabe33455427e0914335119.jpg

@Karga @Favela @Şüheda

• Beğen
Tepkiler: Aze
Ooo bunu takibe alınır, rezzzzzz

Arkadaşları sevgi ile anıyorum.
4036_2-800x800.jpg

Annesıne kufur ettiğin sahıs eger aklına gelırse eger sakın kahvaltıda gozlerını annenden kacırma

• Beğen
Tepkiler: 0
Gozlerim yasardi su tabloyu gorunce aciniz acimizdir arkadaslar ;(

1594158866792.jpeg
Bende bu çiçekleri forumdan bir anlığına banlanan Lari için bırakıyorum :D

Mezara çiçek bırakmak gibi

1594159588436.jpeg
bu çikolataları da banlandı sanılan W hanımcım için bırakıyorum :d

hey gidi, eskiden adsense'i, banner'ları derken site yöneticileri aktif tekil ziyaretçiyi uzaklaştırmaya kıyamazdı. üç beş de olsa görüntülemenin getirisi vardı. şaka yapmaya müsait bir konu ancak benim mesajım şöyle: forumculuğa hobi olarak bakın. hiçbir şeyi içselleştirmeyin, keyfinize bakın. panelden iki işleme bakıyor uzaklaştırılmanız.

İrmik Helvası tarifi

baktim herkes cicek celenk getirmis helvalarda benden olsun :)

@Karga ya çok üzüldüm kim vurduya gitti biraz lol. Geçecek bu günler iki gözümün çiçeği, temiz don ve atlet getireceğim her hafta sana...

Ballioglan şahsın sıkıntısı ne anlamadım ama kim olduğunu gayet iyi biliyorum multilere sığınmasın kimse.

Favela ise, küfür olayına destek verecek biri değilim sırf arkadaşım diye bazıları gibi. Ama favela bazen öyle cümleler kurar ki küfürden bin kat etkilidir dersiniz ki bana küfretse bu kadar ağrıma gitmezdi dedikleri. O yüzden olayı duyduğumda şaşırdım ister istemez. Belli ki son demleriydi o kişi için. Bir yerde patladı. Yine de tabi ki haklı bir bandi. Zaten o da biliyordu banlanacagini.

Şüheda ne desem ki, bana terörist imasinda bulundu sutlandi zaten çoğu kişiyi tahrik ediyordu kaç zamandır. Banlanmayi çok umursayacagini sanmıyorum chattedir şimdi kesin...

Sözlerime rağmen hepsine geçmiş olsunnn...
Olmasaydı sonumuz böyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri