Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üyeleri kin ve düşmanlığa tahrik suçundan Juju'nun banlanmasını talep ediyorum. Teşekkürler.
Üyeleri kin ve düşmanlığa tahrik suçundan Juju'nun banlanmasını talep ediyorum. Teşekkürler.
Yalan söyleme avukat hanım.Şu forumda benden daha masum bir insan yok..
Yalan söyleme avukat hanım.
Yok ya.. Sonra beni banlasınlar.. Zaten @x pusuda bekliyor.
Senin için de konu açarız. Temiz don/atlet göndeririz, merak etme.
Yapmazsınız..Anca kankilerinize olunca yapıyorsunuz öyle..Bu forumdaki gruplaşmalardan bıktım artık!!! sizi lanet olasıcalar..
Pardon.¿
Cıdden uzuldunuzmu. Bır ınsanın annesıne. Kabaca kufur edecek ve o insan ustelık bır bayan ve sız bu duruma uzuldugunuzu belirtıyorsunuz. Daha gecen @Mastor bır kelıme ettı dıye vay efendım benım anneme kufur ettı ortalıgı yangın yerıne cevıren Arkadaşlarımız bugun bır baska uye ıcın 'Agıt' lar yakıyor. Bu durumu yonetıme yakın bırı yapsaydı. Vay halımızeo zaman yonetım taraf tutuyor olacaktı.
Insallah bu arkadasınızın banı açılır tekrar bır baska uyeye aynı tarz kufur eder. Iste o zaman butun forum oturur hep beraber uzuluruz.
Sözlerime rağmen hepsine geçmiş olsunnn...
Olmasaydı sonumuz böyle...
ötekinden kastın şüheda ise bence taraflı bakıyorsun
ben de daha geçen ay küfür ettiğim için banlandım.
çok derine girdiğimde kesinlikle haklıyım düşüncesindeyim ama sonradan ne gerek vardı bu durumun içine girdim dedim.
bazı şeyler etki-tepki meselesi.bazı insanlar beyazı fanatizm derecesinde savunduğu halde siyahı savunanları aşağılıyor.
yani "yok aslında birbirimizden farkımız."
Konuya yorum yapmak istemiyor-d-um lakin yorumları okuyunca hayretler içerisine düştüm. Hele hele, sevinenler, küfrü meşrulaştırmaya dönük yorumlar..
Rasyonel konuşmayacağım, kimin neyi nasıl anladığı/anlayacağı umrumda bile değil. Burada zamanında Mustafa ağabey banlandığı zaman veya banlanmadan önce biz arkadaşlarla kendimizce istişare yaparken (buna mahalle ağzında dedikodu diyebilirsiniz) kendisinin banlanması gerektiğini söylüyorduk. En başta ben. Yıllardır şahsını tanıdığım, gerçekten de ağabey olarak gördüğüm halde eşitlik ve hakkın yerini bulmasını istemek amacıyla böyle olmasını istiyordum. Konumuzla ne alakası var(?) diyenler olacaktır ancak, burada aslolan kuralların yürürlükte olmasıdır. Kim olursa olsun, gereğinin yapılmasıdır.
Şimdi o günden bugüne bakarsak, Mustafa ağabey küfür etttiği zaman yaygara koparanlar, neredeyse küfürü meşru hale getirecek, sırf arkadaş(ları) banlandı diye bir kadına küfür edilmesini dahi normal karşılayacaklar, aslında normal, çünkü kabul görmüş, baksana?
Şüheda’nın banı haksız, bu benim düşüncem. Ha küfür edene 1 hafta, sözüm ona töhmet altında bırakana 3 gün olması apayrı bir dramatik olay. Bana bu forumda “gevşek, fetocu” denildiği zaman kimse töhmet altında bırakılıyorsun demedi ama “karga ve komando” kelimeleri töhmet altında bırakmak oluyor, nasıl oluyorsa? Bahsi geçen banlı kişileri tanımam (Şüheda hariç) nicklerinin veya ismlerinin ne olduğuyla ilgilenmiyorum, yapılan haksızlık rahatsız ettiği için yazıyorum. Küfürün kabul edilebilir seviyelere düşmesini red ettiğim için yazıyorum, düşünce olarak aynı çizgide olunan insanların yaptıklarını görmemezlikten gelmelerine tahammül edemediğim için yazıyorum, sürekli hakaret eden insanların siyasala yahut din’i açıdan, hiçbir şekilde müdahale edilmemesinden ötürü yazıyorum. Yıllarca tanıdığımı, aynı ortamı paylaştığım insanları aslında hiç tanımadığımı hatırlattığınız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Yıllara rağmen, olmasaydı sonumuz böyle, yazık olmuş gerçekten.