Forumdan birine aşık olmak

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

Forumdan Birine Aşık Olmak İstermiydiniz

• Ben monaco Prensiyim/Prensesiyim ne işim olur forumdakilerle

• ben sadece bir nickten ibaretim/nickime aşık olabilen varsa olabilir.s

• neden olmasın?

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
aşık deilde hoş buldugum biri var.
gerçekten fena yakışırdık saglık olsun be kirvem lol

yıllaaaar yıllar önce böyle bir şey yaşamıştım. çok uzun süre hoşlanmıştım o kişiden, tabii yazdığı her şeyden kendine pay çıkartmaya çalışıyorsun. ergenlik ya ahaha tam bir akıl tutulması... çocuk bana gayet de normal davranıyordu hiç umut falan da vermedi yani. ben uzuuun süre ona karşı büyük bir hayranlık besledikten sonra bir gün, whatsapp'ta çok alakasız bir şeyle ilgili konuşurken dayanamayıp ona ondan hoşlandığımı söyledim. bir karşılık bekleyerek değil, artık içimde tutmak istemediğimden söyleyiverdim. söyleyince de inanılmaz rahatlamıştım. o da bana demişti ki: "ya böyle ortamlarda insan karşıdaki kişiyi olmasını istediği kalıba sokuyor, aslında ben o hayal ettiğin kişi değilim ama seni gayet iyi anlıyorum."
çok haklıydı. benim için mükemmel, yerine kimsenin koyulamayacağını düşündüğüm kişiydi o. ama düşünün, bilgisayarı kapattığınızda yok. kahkahasını hiç duymadınız, gülüşünü görmediniz, sarılıp ağlamadınız, beraber yemek yemediniz, yan yana yürümediniz... aşk işte tüm bu duygular. bunları yapamıyorsan o gerçek bir his değil ki. bunu da bir gün, tüm kusurlarını bilerek sevmeye devam ettiğiniz gerçek bi aşkı yaşadığınızda anlıyorsunuz. :emoji_hugging:
bu şarkı da benden hepinize gelsinnn:

ikibinsekiz yılının mart ayında bir kızla tanışmıştım bir forum sitesinde , öyle muhabbet sohbet derken ben msn ( o zaman msn idi) de profil fotosunu gördüm.
tabi o zamanlar ayca_22 gibi fake profil fotolarindan bolca oldugu icin ilk baş şüpheyle yaklaştım ama kamerada konuşmaya başlayınca gerçek olduğuna ikna oldum.
o zamanlar Avea'nın patlıcan tarifesi vardı ( wp nerde ) o tarifeden on bin SMS yapıp konuşuyorduk sonra yuz yüze görüşmeye karar verdik.
Bir insan bir insana ne kadar aşık olabilir ki sorusunun cevabını canlı olarak ben o zaman gordum.
Daha böyle çok genciz , kanımız kaynıyor.
kalkıp sabahın altısında ise gider gibi 2 saat yol çekip Bağcılara gidiyorum. ( şimdi olsa yapmam mesela ).

Hani eski karimida çok sevdim ben ancak herhalde ilk oldugundan olsa gerek çok uzun süre kafamı hep o bir buçuk senede yaşadıklarima çevirdim.

Sonra evlendi, çocuğu oldu ve bir süre sonrada bir trafik kazasinda vefat etti.
Vefat ettiği için rahatça söyleyebilirim diye düşünüyorum, geriye bakınca hala çok güzel hatırlıyorum kendisini
MFÖ'nunde dediği gibi yaşın hala 19 bugün var yarın yokuz (:

diknot: hikayenin özel kisimlarini çıkarıp kissltinca çok saçma oldu.

diknot 2 : sen sahtekarsin demeden önce bu konuya yazdığım ilk msjida ekleyeyimde sonra laf olmasın.
şurada esprili dille anlattığım kadınla aynı kadın

ben bir kere olduydum, çocuktum o zamanlar.
belki sevişiriz diye basladiydik sonra o benim hayatımı ..

Son düzenleme:
Olur gensler boyle seyler cok saaapmayin.

İnsan ne zaman aşık olacağını bilemediği gibi aşkı nerede, nasıl bulacağını da bilemiyor, belirleyemiyor. Forumda karşılaşmak da farklı bir şans bence.
Biz de aşık olduğum adamla buluşuncaya kadar uzun bir süre sadece iletişimdeydik, birbirimizi görüp hayatlarımıza dahil olunca durum değişti. Aynı şehirde yaşıyor olmamız, birbirimizi istediğimizde görebiliyor oluşumuz duygularımızın netleşmesini kolaylaştırdı. Ve bu duygu çok özel, çok değerli.
Forumdaki her insan farklı bir değer, bazıları size uygun veya bazıları değil. Ama bence eğer size bu özel duyguyu hissettirecek kişinin forumda olduğunu düşünüyorsanız geri adım atmayın. Bence aşkın nerde bulunduğundan çok aşkı bulabilmiş olmak önemli. İnsan her gün hayatının aşkıyla karşılaşmıyor :)

Herkes uzun uzun yazmış. Demek kimse boş değil :)
İkincil ve üçüncül hesaplardan uzak kalın, rastgele. Forumlar bunun için var.

Sosyal platformlarda belirli bir zaman geciren bu zamaninida 18-25 arasina denk getiren kim varsa ama cok ama az yasamistir bu duyguyu.

Geri