Forumdan birine aşık olmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Forumdan Birine Aşık Olmak İstermiydiniz

• Ben monaco Prensiyim/Prensesiyim ne işim olur forumdakilerle

• ben sadece bir nickten ibaretim/nickime aşık olabilen varsa olabilir.s

• neden olmasın?

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
oluru var ama o forum burası olmayabilir.

jjsjss oyumu kullandım.......

• Beğen
Tepkiler: Sux
Aşk mı yaşıyorlar, seviyorlar mı bilmiyorum ne yapıyorlar ama bi' gizleme çabaları var olunca da..sizce de çok saçma değil mi ??

valla öyle büyük konuşmuyorum.

X'in önceki forum sitesinde iki kişi olmuştu, biri kullanıcı, diğeri hayalet

bunu anlattım ama sen o zaman aktif değildin. kısa özet geçeyim.
Radyoda djlik yapıyordu. sonra telefonla konuşmaya başladık. ben daha 19 yaşındayım, hemen kandım tabi. sevgili olalım mı dedi, olalım dedim. sonra bana radyodan şiir okuyup, şarkı falan söyleyince herkes "oo siz olmuşsunuz" dedi. ben tabi şaşkınlıkla "olduk tabi!" dedim.
bir ay oldu, iki ay oldu bir türlü kamera açmıyor. hayır sevgiliyiz ama bir kere bile görmedim. sonra beni ev arkadaşlarım gaza getirdi.
bir sabah "ya kamera açarız ya da bu iş burada biter!" dedim. "Olmaz" dedi. Tabi durur muyum hiç! "bari fotoğraf at" dedim. fotoğrafı da millete bakın benim sevgilim var diye göstereceğim diye yani..
neyse akşam fotoğraf attı ama ne fotoğraf...
şapkalı, gözlüklü, atkılı ve boğaz kazaklı... saçları dışında başka bir şey gözükmüyordu :(

Seçemiyoruz ki lanet olsun, kime, nerede, ne zaman aşık olacağız. Mesela şu an bahar geldi havalar mis ben her an aşık olabilirim...

Artık Oggy’e mi olurum, sokakta bir Arnavut’a mı olurum göreceğiz... ALNIMIZA NE YAZILDIYSA O....

ben sesini duymadıklarıma karşı bişey hissedemiyorum ama neden olmasın işaretledim
olabilir hayat bu bellimi olur .s asd.:ASFASqwe

tam birine aşık olacam diyorum sonra görüyorum hiç bir esprisi numarası yok sonra duygularım değişiyor filan
sanırım artık yazılara aşık olmamalıyım görüntü görmek şart oldu kanımca q3wrjşkelpqkwemqkafsddssdafxxxxxdddddddddddddddddd

Yapmayın ,asansörde sizinle kalıp başkasına şarkı armağan eder bir diğerine çiçekler sunup ertesi gün düşün o bu da laf sokar mazallah .S

Dünyanin en boktan olayi gibi anlatmayin. Ne var bunda biri birini her yerde begenebilir.

Sacma sapan yorumlar var, bu yorumlari yaparken bir nevi burda kimseye güvenmiyorum diyorsun farkinda degilsin.

Bizi alan almis, o ayri.

Dünyanin en boktan olayi gibi anlatmayin. Ne var bunda biri birini her yerde begenebilir.
bu söyleve katılıyorum, belki jenerasyon farkı diyeceğim ama forumdaki çoğu kişi benden büyük yahut akranız.
eskiden forumlarda veya irc sunucularında şehir buluşmaları olurdu, aynı şehirden olanlar topluca buluşur güler eğlenirdi.
valla çok şahaneydi; hatta ülkemin bir çok şehrinde arkadaşlarım vardı, ziyaretlere de gidiyordum.
maziden kalan bir alışkanlık mıdır bilemiyorum, ben sanaldan gel bir çay içelim laflayalım diyen herkesle buluşabilirim.

x bu yaz izmire gelebilirim çay içelim mi? : slslsji

aşıkta olunur, evlenilir de ama daha önce yazdığım üzere o forum burası olmayabilir.

Geri