Forumdan birine aşık olmak

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti

Forumdan Birine Aşık Olmak İstermiydiniz

• Ben monaco Prensiyim/Prensesiyim ne işim olur forumdakilerle

• ben sadece bir nickten ibaretim/nickime aşık olabilen varsa olabilir.s

• neden olmasın?

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Eskiden meşhurdu forum aşkları, aynı kadından, aynı adamdan hoşlanan kişilerin rekabetçi tavırları.
Arizona kertenkelsi edası ile forumda kur yapmalar falan güzeldi. Tabii forum ortamında ilişki yürütmek zordur, başarabilen çok az kişi vardır.
Henüz kimseye aşık olmadık buralarda, eski forumda vardı meşhur aşkım ahaha.

Eskiden meşhurdu forum aşkları, aynı kadından, aynı adamdan hoşlanan kişilerin rekabetçi tavırları.
Arizona kertenkelsi edası ile forumda kur yapmalar falan güzeldi. Tabii forum ortamında ilişki yürütmek zordur, başarabilen çok az kişi vardır.
Kimdi o ben bilmiyorum hiç anlatmadın aşk olsun;)

kime aşıktın seni çapkın

Bütün forumun peşinde olduğu ama benim şeytan tüyü (aslında şeytan sakal) ile tav ettiğim "SbL" nickli, forumun defalarca güzeli seçilmiş Bulgaristan göçmeni, Tekirdağ'da yaşayan forum tarihinin en güzel kadınıydı ya :) ah o güzel yemyeşil gözleri unutmak mümkün değil.
Tabii son girişi ayrıldığımız ve doğum günü olan tarih, bir daha da girmedi foruma. Bir kadının forum yaşantısına son verdim. İtlik, serserilik yaptım :) ah ulan hafifçe hüzün bastı ya..

Bütün forumun peşinde olduğu ama benim şeytan tüyü (aslında şeytan sakal) ile tav ettiğim "SbL" nickli, forumun defalarca güzeli seçilmiş Bulgaristan göçmeni, Tekirdağ'da yaşayan forum tarihinin en güzel kadınıydı ya :) ah o güzel yemyeşil gözleri unutmak mümkün değil.
Tabii son girişi ayrıldığımız ve doğum günü olan tarih, bir daha da girmedi foruma. Bir kadının forum yaşantısına son verdim. İtlik, serserilik yaptım :) ah ulan hafifçe hüzün bastı ya..
Şimdi hatırladım anlatmıştin bu hikayeyi kadın adına sevindim iyi ki gitmiş napacakti seninle mi ugrasacakti. Akıllı kızmış vesselam:)

Ah @Sanem üzdün ya.. bak gidip baktım, ah gençlik ah.
IMG_20220112_161221.jpg

Kutsal toprakların prensesiyim, ben kralın kızıyım

biz aşık olmayız karr deşş bize haberi gelir.
ha o bu konu değil, pardon.

Eskiden chatde cok olurdu be. Ne sevdalara sahit olduk hahah ayy sanki ozaman herkes leyla ve mecnundu. Ben tek 1x kez sevdim .xdd

Burda hic olmadi

Beeeen içimdeki seniii sevmişim anlasanaaaa hahahah nasıl baktın gozlerimeeee nasıl tuttun hahhahaha

Son düzenleme:
Kac kere dedik.
Sarhosken giris yapmayin su foruma.
Ama laf dinlemiyoruz ki.

Geri