ahahulenahneçokşeykaçırıofarkındadeilzalımınkızı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kimdi o ben bilmiyorum hiç anlatmadın aşk olsun;)Eskiden meşhurdu forum aşkları, aynı kadından, aynı adamdan hoşlanan kişilerin rekabetçi tavırları.
Arizona kertenkelsi edası ile forumda kur yapmalar falan güzeldi. Tabii forum ortamında ilişki yürütmek zordur, başarabilen çok az kişi vardır.
Henüz kimseye aşık olmadık buralarda, eski forumda vardı meşhur aşkım ahaha.
kime aşıktın seni çapkınEskiden meşhurdu forum aşkları, aynı kadından, aynı adamdan hoşlanan kişilerin rekabetçi tavırları.
Arizona kertenkelsi edası ile forumda kur yapmalar falan güzeldi. Tabii forum ortamında ilişki yürütmek zordur, başarabilen çok az kişi vardır.
Henüz kimseye aşık olmadık buralarda, eski forumda vardı meşhur aşkım ahaha.
Şimdi hatırladım anlatmıştin bu hikayeyi kadın adına sevindim iyi ki gitmiş napacakti seninle mi ugrasacakti. Akıllı kızmış vesselamBütün forumun peşinde olduğu ama benim şeytan tüyü (aslında şeytan sakal) ile tav ettiğim "SbL" nickli, forumun defalarca güzeli seçilmiş Bulgaristan göçmeni, Tekirdağ'da yaşayan forum tarihinin en güzel kadınıydı yaah o güzel yemyeşil gözleri unutmak mümkün değil.
Tabii son girişi ayrıldığımız ve doğum günü olan tarih, bir daha da girmedi foruma. Bir kadının forum yaşantısına son verdim. İtlik, serserilik yaptımah ulan hafifçe hüzün bastı ya..
Hala tutuyor musun loglarini ay kıyamam üzülme benide üzüyorsun
Ayikken oluyolar sarhosken tahmin edemeyruz.Kac kere dedik.
Sarhosken giris yapmayin su foruma.
Ama laf dinlemiyoruz ki.
Uzdun... Ben genelde kafam guzel geziyorum hep.Kac kere dedik.
Sarhosken giris yapmayin su foruma.
Ama laf dinlemiyoruz ki.