ikibinsekiz yılının mart ayında bir kızla tanışmıştım bir forum sitesinde , öyle muhabbet sohbet derken ben msn ( o zaman msn idi) de profil fotosunu gördüm.
tabi o zamanlar ayca_22 gibi fake profil fotolarindan bolca oldugu icin ilk baş şüpheyle yaklaştım ama kamerada konuşmaya başlayınca gerçek olduğuna ikna oldum.
o zamanlar Avea'nın patlıcan tarifesi vardı ( wp nerde ) o tarifeden on bin SMS yapıp konuşuyorduk sonra yuz yüze görüşmeye karar verdik.
Bir insan bir insana ne kadar aşık olabilir ki sorusunun cevabını canlı olarak ben o zaman gordum.
Daha böyle çok genciz , kanımız kaynıyor.
kalkıp sabahın altısında ise gider gibi 2 saat yol çekip Bağcılara gidiyorum. ( şimdi olsa yapmam mesela ).
Hani eski karimida çok sevdim ben ancak herhalde ilk oldugundan olsa gerek çok uzun süre kafamı hep o bir buçuk senede yaşadıklarima çevirdim.
Sonra evlendi, çocuğu oldu ve bir süre sonrada bir trafik kazasinda vefat etti.
Vefat ettiği için rahatça söyleyebilirim diye düşünüyorum, geriye bakınca hala çok güzel hatırlıyorum kendisini
MFÖ'nunde dediği gibi yaşın hala 19 bugün var yarın yokuz (:
diknot: hikayenin özel kisimlarini çıkarıp kissltinca çok saçma oldu.
diknot 2 : sen sahtekarsin demeden önce bu konuya yazdığım ilk msjida ekleyeyimde sonra laf olmasın.
şurada esprili dille anlattığım kadınla aynı kadın
ben bir kere olduydum, çocuktum o zamanlar.
belki sevişiriz diye basladiydik sonra o benim hayatımı ..