Forumdakilerin garip huyları

Konu sahibi son olarak 812 gün önce görüldü
asla domates yemem, yanımda yiyenle çok yakın duramam
tuvalete girerken yanıma telefon almam (garip değil aslında ama herkes alıyormuş)
kuşlara asla yaklaşamam (bu fobi gerçi)
online toplantılarda kağıda anlamsız şeyler karalarım
bulaşık makinesinden tabak/bardak alıp kullanacaksam mutlaka bi suya tutarım

boydan ayna gordugumde, mekan ve orada bulunan insanlar veya kalabaliklardan farketmeksizin kendime onden, yandan, arkadan poz vererek bakarim ve bu konuda yalniz olmadigimi biliyorum

evimizin kapisi veya zili caldiginda, kapiyi acmak icin kosmak yerine, otomatik olarak odama kaciyorum

Her yikadigimda tüm evin tül ve perdelerini ütulerim , hatta gittigim yerlerde de dikkatimi cekerse perdelerde ki kirişiklik rahatsiz olurum, elimden gelse cikarip utulerim ,s

Yanimda sesli bir seyler yenmesine hic tahammul edemiyorum. Ya kalkarim ya da samimiysem uyaririm.
Ayni sekilde biri eger kuru bir peceteyle elini yuzunu silerse o hasir husur cikan surtunme sesine de dayanamiyorum. Neden ben de bilmiyorim.
dusunce okbsine sahibim. Asiri ucuk salak salak seyler aklima gelir. Yavas yavas telkin ederek kendimi atlatiyorum.
3 kere eve girip ocagi kontrol etmisligim var. artik tek tek odalari gezip okeyleyip oyle evden cikiyorum.
Hastalik hastasiyim. Bas agrisindan beyin kanamasi, sol kol agrisindan kalp krizi diye acile gitmisligim var.
Neyse bu kadar yeter.:d

Yanimda sesli bir seyler yenmesine hic tahammul edemiyorum. Ya kalkarim ya da samimiysem uyaririm.
Ayni sekilde biri eger kuru bir peceteyle elini yuzunu silerse o hasir husur cikan surtunme sesine de dayanamiyorum. Neden ben de bilmiyorim.
dusunce okbsine sahibim. Asiri ucuk salak salak seyler aklima gelir. Yavas yavas telkin ederek kendimi atlatiyorum.
3 kere eve girip ocagi kontrol etmisligim var. artik tek tek odalari gezip okeyleyip oyle evden cikiyorum.
Hastalik hastasiyim. Bas agrisindan beyin kanamasi, sol kol agrisindan kalp krizi diye acile gitmisligim var.
Neyse bu kadar yeter.:d
of şu sesli yemek yemek beni bitiriyor. bazen direniyorum ama ses çıkmayacak şeyi de sesli yiyorlar ya böyle ağızda sanki dişleri gıç gıç ediyor, tat almaya çalışırken ağzı şap şap yapıyorlar…. gurme misiniz siz lan, alt tarafı et olduğu kesin olmayan bi etten dürüm yiyorsun, sessiz ye sessiz!
+ kaşınan insana da sinir oluyorum, cildi çok kuruysa bi ses çıkıyor ya kaşırken hırt hırt fenalık basıyor.
+ süt kaynayan tencereye dokunamam. kenarlarında biriken kaymak tansiyonumu düşürüyor. aynı şekilde çiğ balığa da dokunamam, temizleyemem…
+ küçük çataldan hiç hoşlanmam… çatal dediğin büyük olmalı. büyük lokma yemeyi ve büyük konuşmayı severim…

meyvesuyu içerken dibinde kalanı pipetle çekiyorum çıkan ses beni mutlu ediyor :)

asla domates yemem, yanımda yiyenle çok yakın duramam
tuvalete girerken yanıma telefon almam (garip değil aslında ama herkes alıyormuş)
kuşlara asla yaklaşamam (bu fobi gerçi)
online toplantılarda kağıda anlamsız şeyler karalarım
bulaşık makinesinden tabak/bardak alıp kullanacaksam mutlaka bi suya tutarım
Asla domates yemeyen bir benim mi acaba derken. Dokunamam hatta o kesik versiyonuna bile tahammulum yok
Elinde elma gibi yiyen adami oldurmek isterim ama kendimden gectigimden ayakta duramam.

Sese karşı duyarlılığım çok fazla.
Kol saatlerimi bile yatak odamda tutmam; onların tik tik sesi bile uyutmaz.
Acemi birliğimde 8 kişilik koğuşlarda kalıyorduk, bir gün düzgün uyuyamadım.
Bağırarak, anırır gibi konuşan insanlardan nefret ederim. Kim sever ki zaten
Ortalama üzeri önyargiliyim, önyargılarım gerçeklerden önce gelir. Hoş, gerçekler pek az zaman önyargilarimdan farklı olurlar.
Çocukların kötülüğünü istemem fakat sevmem de. Bana sevimli gelmezler; sevesim gelmez. Ağladiklari zaman ekstra sevmem.Çocukmuş gibi sevdiğim kişileri kedilermis gibi seviyorum aslında. Sevimli bulduğum insanları kedilerle özdestiriyorum, kedileri sizlerin çocuk sevmesi gibi severim. Bir kedi bütün sinirimi stresimi kolayca yok edebilir.
Işıklı ortamda uyuyamam en ufak ışık hüzmesi olmamalı.

Bütün forum bu konuyu açmamı bekliyormuş.

Ben de ekleyim madem;
rutinimin bozulmasından nefret ederim. Bozulduğu anda sanki dünya başıma yıkılmış gibi hissediyorum. Bütün negatiflik üzerime çöküyor.
Yaptığım işte hataya tahammül edemiyorum, sorun çıkarsa otomatik tansiyonum düşüyor. Zaten rahatsızlıgim buna zemin hazırlıyor.
Bireysel çalışmayı seviyorum, grupça yapılan etkinliklerde yönetici konumunda olmazsam o gruba sorun çıkarıyorum......evet.......

En garip huylara sahip xasthur olabilir forumdan.
Cok toxic.

Yağlı yiyeceklerle temas etmemeye özen gösteririm.
Yemekten sonra eli yağlı olup peçeteye silip geçiştiren ve sonra kafasını kaşıyanla muhatap olmayabilirim.Ona insan muamelesi yapmam için 3-4 kez yıkaması lazım.(takip ederim yıkamayanları)
Kafama dokunan birini aikido tekniğiyle nazikçe bir tarafa atabilirim.
Dar kaldırımlardan yürümem gerekirse yoldan yürürüm.
Diliyle diş aralarını temizleyip vıcık vıcık ses çıkartanı azarlayabilirim.
Evde kimse yokken dışarı çıkıyorsam 800 kere ocağı kontrol edebilirim.
Dolandırıcı esnaf sesine sahip ve ısrarla çakmak çakmak bakan insanlara hadlerini bildirmekten çekinmem.

ıslaklığa tahammülüm yok… banyoda tuvalette ıslak terliğe basarsam uuu… çok huylanıyorum. sesli yemek olayına ben de takığım. bir de yünlü şeylere dokunamıyorum dişlerimin dipleri uyuşuyor…..

Geri