Forumdakilerin garip huyları

Konu sahibi son olarak 807 gün önce görüldü
@Emare senin güzelliğin aynayı çatlatır çatır çatır dikkat et kendine :*

Tükendiğim anlarda kendimle evin içinde sohbet ederim. Hatta bir ara ayna karşısında kızım falan diye atarlanmışlığım var
Birisi benimle görüşmek istediğin de akraba komşu vs red ediyorum uzak duruyorum genelde yapıyorum bunu çünkü sohbetleri sarmıyor.

Mesela;

Ekli dosyalar

• B3672F0E-EEE5-457A-824B-5612D65BB9E6.jpeg
    B3672F0E-EEE5-457A-824B-5612D65BB9E6.jpeg
    187.1 KB · Görüntüleme: 17
Çok sinirliysem mümkünse boks yaparım. Ellerim yaralanıncaya kadar kum torbasına daldığım olmuştur. Sonra bir duş, güzel bir kam ya da tasavvuf o anda ne iyi geliyorsa o müziği açar yanına da bir tütsü yakarım. Divana uzanır gözlerimi kapatırım.

O anda kıyamet kopsa umurumda olmaz o derece.

Cok titiz bir insan degilim ama benim duzenimin bozulmasini sevmem. Istedigim sey, istedigim anda, istedigim sekilde olmali.

Yatagin veya koltuklarin belirli taraflarinda oturmayi severim (bir kurala tabi degil, hangi tarafi hosuma gittiyse, orasi :p) Sonra da baskasini oturtturtmam pek :d

Bir zamanlar Masumlar apartmanındaki sayarak iş yapma durumu bende de vardı. Sayarak el yıkama sayarak kapıyı açıp tekrar kilitleme vb. Hatta hiç unutmam, eski evimizin merdiveni 38 basamakti. Bi gün dalgınlığıma gelip 37 saydım. Sonra inip çıkıp tekrar 38 saydım ama emin olamadim. Beş kere daha yavaş yavaş inip çıktım 38 olduğundan emin oldum.
Bi tedavi süreci sonrası geride kaldı...

Bir de temizleme perileri gelir bana, kotu durumlar sonrasinda. (Iste sinav dusuk gelmistir, bir proje bitmistir, yeni bir adim atmak istiyorumdur vs). Evde ne var ne yoksa bir elerim, 3 gun boyunca evin altini ustune getiririm :d

iş dışında inanılmaz dikkatsiz ve dalgın bir insanım. aslında bu bana garip gelmiyor ama etrafımdakileri çok şaşırtıyor.

Yükseklik korkum var. Ama her zaman olmuyor. Bazen unutuyorum.

zeytini hep tek sayı yerim....

edit: bu da babaannemden kalma. bütün garip huylarımı kendisinden almışım glb.sdşlfk

nerde ne kadar deli varsa bu forumda toplanmış resmen :D

Sivilce ciban patlatma videolari, kil donme ameliyatlari, ve diger ameliyatlari, estetikte dahil silikon yerlestirme gibi olmak uzre hepsini severek izlerim. Sonra Hintlilerin dere temizleme videolari var onlar da rahatlama hissi veriyor...

eskiden evden çıkarken tam, çeyrekler, buçukları beklerdim. 8’de evden çıkamıyorsam 8.15’i, 8.30’u, 8.45’i beklemem lazımdı… sonra tedavi oldum. bi gün bi çılgınlık yaptım 8.25’te çıktım ve düzeldim…

Parmağımla yazı yazma huyum var. İlkokuldan kalma. Bırakamadım bir türlü. El yazısı ile cümle yazıyorum.

Geri