Forumdakilerin garip huyları

Konu sahibi son olarak 806 gün önce görüldü
Olur da ya hiç ayrılmazsak korkusu ile sevgili yapmıyorum.

Kalem tutarken on parmak yazmak zevk veriyor.

Ne garip insanlar varmış bu Forum'da. Ben böyle olduğunu bilmiyordum buraya üye olurken.

Zaman ile sorunlarım olur bazen. Bayram namazına bir gün önce gittiğim, İlk Teravih namazını yanlışlıkla kaçırdığım, hatta okul yıllarımda ilk tatil günü çantamı alıp okul yoluna çıktığım olmuştur.

stock niye kusuyorsun teyzeciğim seni mi öpüyorum hıh
ayrıca diz kapağı ne alaka ya aynaya bakmadan bakamıyor musunuz diz kapağınıza ve ayak serçe parmaklarınıza sjjs

Aynadan baktığımda karşı profilden nasıl göründüğünü net anlıyorsun ozelllikle capri/short filan giyerim genelde zaten ayaklarim güzel olduğu için.
ayak ayak üstüne filanda atarım bakarim yani ayna karşısında (:

Forumdaki insanların bütün aile, manito, akraba, arkadaş, iş ilişkilerini öğrendik. Herkesin evine misafir olmuş hissiyatı yaşadık. Nasıl flört edilir, kıç yıkanır, öpüşülür, hangi meme tarzı iyidir vs öğrendik..
Sosyolojik ve psikolojik olarak herkesi tanıdık.. bence yeter ya, kimsenin bir şeyini öğrenmek istemiyorum :)
Bir sabah uyandığımda başımda beyaz önlükleri ile bilim insanları keşke "ircforumlari simülasyonunuz başarılı şekilde tamamlandı" dese..

Web sitelerinde gezerken ilan, alışveriş vs. 3 ve 13. sayfaları istemsizce atlıyorum. Adult siteler dahil

Durup dururken ellerimi yikama ihtiyaci hissediyorum. Yaklasik 4 5 yildir yasadigim bir durum. Dayim kanserden oldugunde evde fenalasmisti ve ambulansi beklemeden oglu sirtinda indirip arabaya indirdi, arka koltukta kardesimle biz dayimi tutarken oda gaza bastikca basiyordu. Akciger kanseriydi ve agzindan kan gelip duruyordu. Hastaneye varmamiz bir kac dakika surmustu, ve kuzenim babam nasil diye sordukca iyi kanka sorun yok nefes aliyor diyordum fakat adam rahmetli olmustu. O kadar fazla oksurmedigi halde nasil oldu bilmiyorum fakat henuz arabadayken oldugunu biliyorum. Iceri goturup mudahele etmelerini beklemek icin disari ciktigimda her yanim kan olmustu. Ellerim ustum basim, ogun bugundur tuhaf bir sekil de surekli ellerimi yikama ihtiyaci duyarim. Bu bir huymu yoksa bir rahatsizlikmi cozemedim. Bazen adam oldugu halde yasiyor kanka dedigim icinde uzuntu duyarim ara ara..

Geri