Forumdakilerin garip huyları

Konu sahibi son olarak 806 gün önce görüldü
benim için özel günlerde mutlaka simsiyah giyinirim.
bilmiyorum, kendimi iyi hissettirdiğini düşünürüm ki hissettirir.
başka renk araya sokmam, mutlaka siyah.

O kadar çok var ki hangisini yazsam bilemedim..

Sadece sevdiği o 'birkaç' insan için girenler.
Hayır wp ya da telegram grubu kurup orada takılsaniz daha doğru olmaz mi? Gece gündüz sizi dert edinen o vasat insanlar da gözlerinizden ırak olur.
Neyse...slm her seyi merak ettiği için girenler...

çok çabuk sıkılıyorum her şeyden..
herkesten..

• Beğen
Tepkiler: ne
Sadece sevdiği o 'birkaç' insan için girenler.
Hayır wp ya da telegram grubu kurup orada takılsaniz daha doğru olmaz mi? Gece gündüz sizi dert edinen o vasat insanlar da gözlerinizden ırak olur.
Neyse...slm her seyi merak ettiği için girenler...
Ben senin icin giriyordum kksksj

bir şey yapılacaksa bir yere gidilecekse plan, program dahilinde olmalı. o günün planı yapılıp bana söylenmeli. hadi çıkalım bakarıza gelemem. çevremdekiler bu durumu garip karşılar.

Ayrıca hastane ve daha nice sevmediğim bir yere gitmek zorundaysam üstümdeki her şeyi kirlenmiş sayarım.Tek giyişlik olmayan ceket gibi şeyleri bile yıkarım

Bu postapokaliptik zamanda, hicbir sey garip gelmiyor artik.

Biraz evvel,beynimi hoplatan, beni heycanlandiran Body Farm baslikli bir yazi okudum.
Akliniza su an wellnesimsi, camur banyolu cartlu curtlu bir mekan gelebilir.
Niente.
Bu Body farm baska..
Bu farmda,farmin genis alanli bahcesine acik sekilde konulmus cesetleri bilerek,isteyerek cürütüyorlar ki, bedenin postmortal degisimini inceleyebilisinler.Her yer ceset dolu.
Forensik arastirmalara işik tutan bu ortamda pis kokular yayilsa da, oradaki calisanlara büyük saygim var cünki igrenti gibi bir hisleri yok.
Cesetlerin üzerine düsen sinekleri ve sinek yumurtalarini felan inceliyorlar.
Saat gibi ölüm zamanini veriyor o minik hayvanciklar.
Zaten ben hep böyle postmortalimsi olaylara,obsesif bir sekilde ilgi duymusumdur.

Sabah alarmını yarım saat erkene kurar 3 kere 10 dakikalık periyot halinde kendimi keyiflendiririm.
Sesli bir şekilde düşüncelerimi kendime söylerim.
Yalnız olduğum zamanlar kapı açık işerim...
Bazen çocukluğumun uykularını hatırlamak adına youtubeden elektrikli süpürge sesi açarak uyurum..

aklıma geldikçe belki eklerim

ekleyeyim lan bir tane daha çıkarken aklıma geldi.

aşırı parfüm kullanan insanların normalde pis koktuğunu düşünürüm. özel günler ya da zamanlar dışında ihtiyaçtan bağımsız parfüm kullanmıyorum.

Cebimde olan bir şeyi kolay kolay bulamıyorum. Kimi zaman elimi cebime atmama rağmen. Nasıl oluyor ben de bilmiyorum.

Geri