forumdaki kutuplaşma üzerine yapıcı bir başlık

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alakasını bende çözemedim. Yahudi yapınca ayy canım denilirken biz yapınca tepki alıoruz bu mantığı bende anlamıorum.

o dediğiniz Alkolun arkasına saklanmış burjuva sınıfı diyor.. bakın cumhuriyetci yada atatürkcü demiyorum. tamamen burjuva sınıfının imasıdır o Azra

işte demiyoruz. değişen birşey olmayacağını bildiğimiz için demiyoruz. hak eden gebersin bile demiyoruz. düşünün? ölümü hiç istemiyoruz. ölümü asla savunmuyoruz.. ama akp liler bir alevi yada dhkpcli öldürüldğünd eöldüğünde gebersin diyebilmesi midir onu iyi iinsan yapıyor? berkin ..içi yüzündennnn diyenleride gorduk. yani mesele şu. kabullenemeiyorsunuz

Sorun işte burda. AKP liler diyorsun. nasıl ki bir tane ateistin din ile dalga geçmesi tüm ateistleri bağlamazsa akp i destekleyen birisinin de yanlış bir yorum yapması geneli kapsamaz. Sorun tamda burdan kaynaklanıyor.

işte demiyoruz. değişen birşey olmayacağını bildiğimiz için demiyoruz. hak eden gebersin bile demiyoruz. düşünün? ölümü hiç istemiyoruz. ölümü asla savunmuyoruz.. ama akp liler bir alevi yada dhkpcli öldürüldğünd eöldüğünde gebersin diyebilmesi midir onu iyi iinsan yapıyor? berkin ..içi yüzündennnn diyenleride gorduk. yani mesele şu. kabullenemeiyorsunuz

Bu olayı hiç iki taraflı düşündün mü peki ?
Sen böyle söylerken ve bunları savunurken diğer tarafın savundukları olamaz mı ?
Karşıt olarak gördüğün insanların düşünceleri önemsiz mi ?
Akp'lisi ayrımcılık yaparak gebersin diyor diyorsun ki burda bile bir akp düşmanlığın ortaya çıkıyor.
Sadece akp'mi bu düşünce de sadece akp'mi gebersin diyor ?
Chp'si mhp'si çok temiz altın suyu ile yıkanmış yani öylemi oluyor ?

dsp iktidarında depremde bütün binaları çöken veli göçer'i bilirmisiniz. bu adam 99'da tutuklandı ama ne yazık ki 2011'de serbest kaldı. :)

bugün iki yaşam odası nedeniyle 300 insanımızın ölümüne sebebiyet veren ihmalkarları tutuklamak bir yana eleştiremiyorum bile :) çünkü tepki alıyorum. yetmezmiş gibi başbakan elini sıkıyor bu adamın benim zoruma gidiyor haksız mıyım ?

Sorun işte burda. AKP liler diyorsun. nasıl ki bir tane ateistin din ile dalga geçmesi tüm ateistleri bağlamazsa akp i destekleyen birisinin de yanlış bir yorum yapması geneli kapsamaz. Sorun tamda burdan kaynaklanıyor.

buna engel olunmaz ki imkanı yok?

bir chp li alkolu icip sarhoş oldu diye tüm chp liler dinsiz imansız olmamışmıydı bi ara bu bence tamamen insanın zihniyeti ve düşünce sistemiyle alakalı durum. aslında biz kullar tamamen bitmişiz be.. hep birilerin arkasında olmuşuz. hiç halk olamadık olamayacağız... harbidende yazık. bir şeyleri simgesi olmuşuz. tek bağımız halk olmak için öldürelim ne kadar siyasetciler varsa..

arkadaşlar dürüst olun, elinizi vicdanınıza koyun lütfen

geçen gün yaşanan acılarını yaşadığımız maden kazası, eğer maden sahipleri;

Kemal Kılıçdaroğlunun kardeşi ya da Devlet Bahçelinin akrabasından birine ait olsaydı

ve yine bu acı kaza olsaydı, eleştirirmiydiniz eleştirmezmiydiniz

özellikle başbakanı hiç eleştirmeyen arkadaşlara sesleniyorum

dürüst olarak cevap verin

Ah birde anlaşabilsek (: SAYGI çerçevesi içerisinde istediğin kişiyi eleştir, senin eleştirdiğin kişiyi bende eleştirmek zorunda değildim. Bunu da vicdanım rahatlasın veya sen istedin diye söylemiyorum. Evet, maden kazasında kesinlikle bir ihmalkarlık var. Bunun sebebi hangi bakan, hangi devlet adamı, hangi kurum ve kuruluş ise çıkarılsın yargılansın. 21. yüzyıldayız ve kahredici bir şekilde 284 can veriyoruz bir kazaya. Ama çıkıpta hakaret etmiyoruz bir siyasi partiye oy verenlere. Anlatabiliyor muyum?

Site sahibi bence konuyu bağlamalı ama , bu konuda bağlaştırıcı bir yorum atmak yerine hala AKP ateist lafları etmeside yanlış... Burada fikir ayrılığı var , ki normal o fikir ayrılıkları ama bizlerin fikir ayrılığı yada kavgası oradaki insanları geri getirirmi.Oraya nasıl yardımda bulunabilir yada bu konuyu nasıl bağdaştırırız sonuçda 284 eve ateş düştü.

Yeraltında insanla ölüyor,yer üstünde insanlık............

Başka birşey demiyorum

askerde nasıl olurdu ödül bir kişiye verilir.. cezalar herkse verilirdi. mesala bir akpli vatandaş iyi birşey yapsın akp anılmaz belkide? kötü birşey olduğunda da tüm akp yi kapsıyor. bu konuda dogruyum sanırım?

bugün burada chp iktidarı olsaydı ve bu facia gerçekleşseydi ben bunun sorumlularına tepki göstermez miydim sizce ? ya da akp sempatizanı arkadaşlarım sorumlu bakan ve hükümete tepkide bulunmaz mıydı ? :)

Kesinlikle bulunulurdu. Senden ricam, dönüp bir ''eleştirisel'' mesajlarınıza bakar mısınız? Koyun sürüsü, düşüncesizler, beyinsizler, katiller gibi olanlarına (:

yani demem o ki, siyasilere gereğinden fazla güvenmeyin arkadaşlar. yarın ne olacağı belli olmaz, siyasette doğruluk en az görülen şeydir. siyaset bir algı yönlendirme sanatıdır. mükemmel inandığınız dinlerdeki tanrıdan ve elçisinden başkası değildir. teşekkürler dinlediğiniz için benden bu kadar :)

bırakınız insanlar birbirlerini yesinler. yoksa para neyim kazanamaz forum sahipleri. tık sayısı onemli :T:

Kesinlikle bulunulurdu. Senden ricam, dönüp bir ''eleştirisel'' mesajlarınıza bakar mısınız? Koyun sürüsü, düşüncesizler, beyinsizler, katiller gibi olanlarına (:

bahsettiğin tabirlerden katilleri kullandım, bu da parti destekçilerine değil yöneticilerine karşı yapılmış bir ithamdı. bulabilirsen beyinsiz, koyun sürüsü tarzı bir yorumum olmadı parti sempatizanlarına :)

Site sahibi bence konuyu bağlamalı ama , bu konuda bağlaştırıcı bir yorum atmak yerine hala AKP ateist lafları etmeside yanlış... Burada fikir ayrılığı var , ki normal o fikir ayrılıkları ama bizlerin fikir ayrılığı yada kavgası oradaki insanları geri getirirmi.Oraya nasıl yardımda bulunabilir yada bu konuyu nasıl bağdaştırırız sonuçda 284 eve ateş düştü.

Yeraltında insanla ölüyor,yer üstünde insanlık............

Başka birşey demiyorum

Af buyur? tam olarak ne yanlış söyledim? arkadaş bir kişinin yaptığını tüm kesime mal ediyor.Ben bunun yanlış olduğunu söyleyince mi bağlaştırıcı olmamış oluyorum?
Forum kurulduğundan beri siyasi düşüncemi belli edecek tek yorum yapmadım. Anlatılmak istenen eleştirilecekse hakaret etmedende eleştirilir. Kimse çıkıpta zaten hakaret ettikten sonra mesajım neden silindi diyemez.

bu yuzden sosyalizmi istedik sevdik. sosyalizmi istediğimizde bana chp de tepki verecek akp de mhp de hepsi de verecek. mesele şu siyasetciler halkı dusunse zam yerine indirim icin mücadele ederler. meclisde laf yarışına gireceklerine.

bahsettiğin tabirlerden katilleri kullandım, bu da parti destekçilerine değil yöneticilerine karşı yapılmış bir ithamdı. bulabilirsen beyinsiz, koyun sürüsü tarzı bir yorumum olmadı parti sempatizanlarına :)

Bunların hepsini senin kullandığını söylemiyorum. Yukarıda yaptığım alıntıya bakabilirsin. Onlarda sadece öz eleştiride bulunduklarını zannediyorlar da (: Ama şunu her seferinde öğreniyorum ki, toplum olarak saygı çerçevesi içerisinde tartışmayı ve eleştirmeyi hiç bir zaman beceremeyeceğiz (:

bu yuzden sosyalizmi istedik sevdik. sosyalizmi istediğimizde bana chp de tepki verecek akp de mhp de hepsi de verecek. mesele şu siyasetciler halkı dusunse zam yerine indirim icin mücadele ederler. meclisde laf yarışına gireceklerine.

Zengin olan fakiri niye düşünsün ki ?

Gezideki ''Biz %99'uz Platformu'' geldi aklıma.

59DOoz.jpg

Sorunumuz tam olarak birbirimizi hiç bir konuda ya da yorumda anlayamamak.Herkes kendi işine geldiği gibi anlıyor.Kendi işine geldiği gibi yorumluyor.Diğerlerinin düşüncelerinin canı cehenneme diyor.

Bknz:Konu başlığı ne için açıldı nerelere çekildi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri