Soğuk Kahve
Gümüş Üye
Kin öfke almış başını gidiyo çok üzücü
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
demek istediğim, burada kimse kimseye saygı göstermiyor. kimse kusura bakmasın. şu grup benle dalga geçiyor, aşağılıyor. lütfen geçelim bunları hepiniz, hepimiz aynıyız. fenayız yanimasum rolü oynamaları lütfen bir kenara bırakıp, bir kere de olsa içinizden geleni paylaşın
![]()
sırf merakımdan soruyorum yeri geldiğine atatürk'ü bile eleştirmeliyiz diyebilen benim gibi insanların bulunduğu böylesine bir ortamda neden recep tayyip erdoğan'ı eleştirince forumda bir kaos vuku buluyor. gerçekten merak ediyorum ?
yani ama gerçekten![]()
eleştiri tarafsız olmalı evet. belki bilmezsiniz ama bazı insanlar bu forum altında chp'nin birçok politikasını da eleştirmişti yeri geldiğinde. ancak ben akp sempatizanı arkadaşlarımızdan hiçbir yerde bir defacık bile olsun bir eleştiri göremedim. bu kadar kusursuz bir adamın olabilmesi mümkün mü sizce bu mükemmeliyetçilik bir ilahlaştırma değil midir![]()
Sadece 3 gün içerisinde avukatlardan gelen mailleri paylaşmamı istermisin?
Hiç bir platformda değil realde bile sen çıkıp bir bakana bakanı geçtim simitçiye şerefsiz diyemezsin.
Sadece 3 gün içerisinde avukatlardan gelen mailleri paylaşmamı istermisin?
Hiç bir platformda değil realde bile sen çıkıp bir bakana bakanı geçtim simitçiye şerefsiz diyemezsin.
kılıçdaroğlunu da eleştirelim
kılıçtaroğlunu madene almadılar haberini beğendim diye Solcu İmam hanım burun kıvırdı. xd