Ne kadar birikimlisin sen oyle tanisalim mi? :capkin:
yok birikmemiş bende ondan olaya müdahil olamadım :T:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne kadar birikimlisin sen oyle tanisalim mi? :capkin:
Onun nedeni o değil.
Bende az evvel ne oluyor burda diye girdim , niyetim senin gibi bişey yapmaktı yorumlara dalınca çaktırmadan kaçtım :pLan buraya çok genel kültürlü bir yorum yapıp zeki görünecektim ama yorumları okumaya başlayınca unuttum bq.
ne peki mesut çok merak ettim :ddd
Onun nedeni o değil.
Bende kalsın o sana özel söylerim facebooktan :p
Bende az evvel ne oluyor burda diye girdim , niyetim senin gibi bişey yapmaktı yorumlara dalınca çaktırmadan kaçtım :p
açıksözlü ol, çekinme söyle kaç gr? :ddddd
Gidelim biz o zaman
Böylelikle forumda ki en zekilerden ikisi belli oldu. Konu kapanabilir bu saatten sonra bence
Forumun ateistleri birbirlerine girdi.
Ellemeyin öldürsünler birbirlerini xd xd
evet kadınlar daha zeki yazsaydım tepki görmezdim ayrım olduğu için, aksine övgü alırdım yeterince samimi.
Forumda yönetici olmakla birikimli/kültürlü olmak ne alaka ? hatta entelektuel yerine entellektuel yazan yoneticilerin oldugunu bile gordum : p o sebeple bi bag kuramadim ben.: D konu kadınların üstünlüğüne gidiyor merakla ve hayret verici bi şekilde izliyoruz : ))
Forumda ki kadınlar yazsaydin yine aynı tepkiyi alman muhtemel. Insanları/kadinlari yererken kelime oyunları yapma pls.
Bu forumda ki yazan bayan üyelere çeşitli yaftalar yapıştırip bunu genel e söylemen aynı şey değil.
Burası forum ve burada nefes alıp veriyorsun. Bırakacağım dediğinden bir kaç saat sonra gözlerini açtığın yer... Bağ kurmasını bekleyeceğim en son insansın zatenO yönetimdekiler boş kişiler değil. Bunu bil sadece... Entelektueli, entellektuel yazmakla birikimsiz olunmaz. Olay tıpkı şöyle; hoşçakal dersin ve o da derki, ayrı yazılır, aslında hoşça kal...