forumdaki erkeklerin, kadınlardan daha birikimli olmaları

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan buraya çok genel kültürlü bir yorum yapıp zeki görünecektim ama yorumları okumaya başlayınca unuttum bq.
Bende az evvel ne oluyor burda diye girdim , niyetim senin gibi bişey yapmaktı yorumlara dalınca çaktırmadan kaçtım :p

Forumda yönetici olmakla birikimli/kültürlü olmak ne alaka ? hatta entelektuel yerine entellektuel yazan yoneticilerin oldugunu bile gordum : p o sebeple bi bag kuramadim ben.: D konu kadınların üstünlüğüne gidiyor merakla ve hayret verici bi şekilde izliyoruz : ))

evet kadınlar daha zeki yazsaydım tepki görmezdim ayrım olduğu için, aksine övgü alırdım yeterince samimi.

Forumun ateistleri birbirlerine girdi.
Ellemeyin öldürsünler birbirlerini xd xd

evet kadınlar daha zeki yazsaydım tepki görmezdim ayrım olduğu için, aksine övgü alırdım yeterince samimi.

Forumda ki kadınlar yazsaydin yine aynı tepkiyi alman muhtemel. Insanları/kadinlari yererken kelime oyunları yapma pls.
Bu forumda ki yazan bayan üyelere çeşitli yaftalar yapıştırip bunu genel e söylemen aynı şey değil.

Görüldüğü gibi birikimlerimizi döküyoruz.

Forumda yönetici olmakla birikimli/kültürlü olmak ne alaka ? hatta entelektuel yerine entellektuel yazan yoneticilerin oldugunu bile gordum : p o sebeple bi bag kuramadim ben.: D konu kadınların üstünlüğüne gidiyor merakla ve hayret verici bi şekilde izliyoruz : ))

Burası forum ve burada nefes alıp veriyorsun. Bırakacağım dediğinden bir kaç saat sonra gözlerini açtığın yer... Bağ kurmasını bekleyeceğim en son insansın zaten :) O yönetimdekiler boş kişiler değil. Bunu bil sadece... Entelektueli, entellektuel yazmakla birikimsiz olunmaz. Olay tıpkı şöyle; hoşçakal dersin ve o da derki, ayrı yazılır, aslında hoşça kal...

Forumda ki kadınlar yazsaydin yine aynı tepkiyi alman muhtemel. Insanları/kadinlari yererken kelime oyunları yapma pls.
Bu forumda ki yazan bayan üyelere çeşitli yaftalar yapıştırip bunu genel e söylemen aynı şey değil.

iş işten geçince her şey muhtemel olurmuş. sen de yöneticilere yaptın şimdi, kendi tarafından bakıyorsun hep.

Burası forum ve burada nefes alıp veriyorsun. Bırakacağım dediğinden bir kaç saat sonra gözlerini açtığın yer... Bağ kurmasını bekleyeceğim en son insansın zaten :) O yönetimdekiler boş kişiler değil. Bunu bil sadece... Entelektueli, entellektuel yazmakla birikimsiz olunmaz. Olay tıpkı şöyle; hoşçakal dersin ve o da derki, ayrı yazılır, aslında hoşça kal...

Forumu Bu kadar ciddiye almadığım için alaka kurmadigimi anlayacak kapasite nin olduğunu biliyorum .: D

Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış.
Bakınız: Aklı başında olduğuna inanılan insanların, ele avuca gelir bir sonuç bulamadıkları tartışma konusu.

Aşk, entrika, savaş, ihanet, aksiyon, gizem..

olm her şey var lan ben bu filmi izlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri