forumdaki erkeklerin, kadınlardan daha birikimli olmaları

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fevo yine mi çok sıkıldın sen? : ))

konu sahibinin kendisinin birikimli olduğuna dair bir iddiası bulunmamasına rağmen kafasından iddia oluşturan hazımsızların yer aldığı konudur da ayrıca.

Şuraya post atayım da imam'ın kimden bahsettiğini anlasınlar.

"Müridiniz hocam."

Bknz: neye göre kime göre?
Bknz: sanal platformlarda zeka yarısı yapmak.
Bknz: he canım he.

bana göre, subjektif dedim onu bile anlamıyosun ama puder ya :s

lan o değil ne kadar çok insan aktif forumda sizi işsiz güçsüzler piiiih

Doğru diyorsun nerede bir siyaset, din karşıtlığı ya da muhtehcen konular hepsinin altında o dediğiniz birikimli erkekler var. Neye göre birikimlilikten bahsediliyor tabi onu da sorgulamak lazım.
Kişiyi laflarıyla ezme aşağışama az birazda lan lun ulan katmak yorumlara gerçekten harbi birikimliler.

Konu yine Paristen Bağdat'a götürülmüş.
Forumca en büyük birikimimiz otu b*k yapmamız sanırım
Saygılar...

farz edelim öyle. sonuç?

Algıda secicilik diye bi şey var, senin ilgini çeken konu hatunların ilgisini çekmeyebilir. misal dünya kupası konusunda erkekler birikimlidir, burç konusunda hatunlar divadir diva.p siyasi tartışmalar bi zaman sonra can sıkıcı olabiliyor, verim alamayınca uzaklaşılıyor.
Aslında özetle canı istemiyordur yazmıyordur, burdan zeka ölçersen zekanı severler ehehe. ya öyle.p

Kız-erkek ayrımı yapmadan söylüyorum bazı üyeler harbiden aptal gibi yorum yapıyor, nereden saçmalayacağını şaşırıyor. Şimdi geçip ben bu tarz insanlara cevap versem, tartışmaya girsem beyin yoksunu üyeciğimiz bi laf anlamaz. Niye kendimi boşuna yorayım.

Forumdaki kızlara yalakalık yapalım ramazan bitimi tanışıp bi kahve içeriz inşallah.

madem öyle forum tagımın "birikimli erkek" olarak değiştirilmesini talep ediyorum!!

"hayır ben birikimliyim" lerle "hayır kızlar birikimli aslında"ları evlendirmek amaçlı açılmış olduğunu düşündüğüm konu.

Bkz; Insan neyi oldum sanırsa, en çok onu olamamıştır.
Birikimli insanın ne biriktirdiği, biriktirdiği şeyi hazmedip edemediği ve ruh sağlığının ne durumda olduğuna bakmadan, üstelik kadın, erkek ayırımı yaparak, bu kıstası nasıl belirlediğini merak ettiğim üyenin pislendiği tespit.

Bkz; Insan neyi oldum sanırsa, en çok onu olamamıştır.
Birikimli insanın ne biriktirdiği, biriktirdiği şeyi hazmedip edemediği ve ruh sağlığının ne durumda olduğuna bakmadan, üstelik kadın, erkek ayırımı yaparak, bu kıstası nasıl belirlediğini merak ettiğim üyenin pislendiği tespit.

Bu konu da karşıt örnek olarak seni gösterecekken benden önce yazdın :hi::o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri