forumdaki erkeklerin, kadınlardan daha birikimli olmaları

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son günlerde görülebilen en net tespitlerden birisidir. forum içerisinde çeşitli konularda bilgi birikimi yüksek ona yakın erkek üye var iken, kadın üyelerin sayısı en küçük asal sayıyı bile geçmemekte.

Doğru diyorsun nerede bir siyaset, din karşıtlığı ya da muhtehcen konular hepsinin altında o dediğiniz birikimli erkekler var. Neye göre birikimlilikten bahsediliyor tabi onu da sorgulamak lazım.

Asal sayi ne diyeyim, erkegin biri aciklayip kendini bilgi birikimine sahip sansin.
Olum forumdan aldiginiz gaz ile is yapmayin, zira hepimiz disarida bu kadar havasi olmayan asosyalleriz ajljkljhj

evet görüldüğü gibi kendisini o 2 kişinin içerisinde göremeyen kadınlarımız saldırıya geçti bile. teker teker gelin :d

1jnyRN.jpg

birikimli erkek daha çok hakkaten. abazalar da var ama kızlar ya çok mal ya da salağa yatıyo tam ayıkamadım mevzuya
(bkz: ayıkmak)

Ben bu konuyu protesto ediyorum... YAŞASIN KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ...Kimin kimden daha birikimli olduğunu bence kimse bilemez. Birikim ve bilgi görecelidir ve bakış açısına göre değişir.

Evet çok birikimliler; resmen kültür guruları kendileri.

forumdaki üyeler üzerine subjektif olarak düşünülmüş, olasılıklar ihtimalinde olan, genele yayılarak kadınların birikimsiz varlıklar olduğunu iddia etmeyen tespit. sadece foruma biraz az rast gelmiş o kadar.

Forumdaki genel yorumlar gözlenerek yapılmış bir tespittir.
Dikkat etmediğim bir olaydır zira bir kişinin bilgi birikiminin benden fazla olması veya bunun erkek olması da beni rahatsız etmez. Ben o yorumdan çıkardığım anlama bakarım sadece ve bana ne aşıladığına. (:

Bence forumdaki kadınların bilgi birimi daha fazla ki bunu tartışmayı da doğru bulmuyorum

Bana kızlar bu tür konularla uğraşmak istemiyor, daha çok izliyorlar gibi geliyor.
Kızlar akıllı tabi, sinir stres yapacaklarına izlemek daha keyifli geliyor.
Yoksa bir fikir sahibi olmadıklarını sanmıyorum.

evet sadece bu konudaki yorumlara bile bakacak olursak ne yazık ki durum ortada :d

bknz: ''sanal seks'' konusunu açan kişiyle, erkeklerin daha birikimli olduğunu iddia eden kişinin aynı kişi olması.
ironik.

sanal seks adında konu açılıp yorumlanmasını birikimsizlik olarak nitelendiren "aaa seks ayıp ayıp kapa" kafasında yobhazların veri girdiği konu.

birikimden anlaşılan şeyin belirsiz oluşu.
neye göre, kime göre birikim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri