Forumda yöneticiyle sevgili olma durumu

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Bana ters tùm kriterlerime uysa bile olmaz yani
Ama geyik yapabiliriz nebilim sohbet muhabbet iltifat falan filan yaaa knk cok tatli sesin varmis filan misali

forum olayını çok mu abartıyorsunuz?
Alt üst kadro diyen bile çıkmış kdjd .))

@ZaNa ve @hopee farklı farklı konularda birbirinize sürekli bir şekilde laf atıp daha sonra sitem ediyorsunuz birbirinizden.

Rahatsızsanız birbiriniz ile muhatap olmayın lütfen, aksi halde bu tavrı sürdüren kişiyi uzaklaştırılmak zorunda kalacağız.

Daha önce bu konuda uyarıldığınız için bu sefer genelden uyarıyorum.

@ZaNa ve @hopee farklı farklı konularda birbirinize sürekli bir şekilde laf atıp daha sonra sitem ediyorsunuz birbirinizden.

Rahatsızsanız birbiriniz ile muhatap olmayın lütfen, aksi halde bu tavrı sürdüren kişiyi uzaklaştırılmak zorunda kalacağız.

Daha önce bu konuda uyarıldığınız için bu sefer genelden uyarıyorum.
Sayın admin ben neden şimdi sizden uyarı aldım kjkjkjkhkh kahretsin ciddiye de alamıyorum….

Yoneticiler siraya dizilmis gelin sevgili olalim diye.... Ya Rabbel alemin
Aslında konu ironi içeriyor. Jdjdj eskiden yönetici ile sevgili olunur, yönetici de sevgilisine yan gözle bakıp laf edeni yetkisini kullanırdı. Ona nazire biraz işte. Eskiden falan çok olurdu böyle şeyler.

Aslında konu ironi içeriyor. Jdjdj eskiden yönetici ile sevgili olunur, yönetici de sevgilisine yan gözle bakıp laf edeni yetkisini kullanırdı. Ona nazire biraz işte. Eskiden falan çok olurdu böyle şeyler.
Senden hic beklemedigim performanslar sasirtiosun Beni. Waaaaaow minnak Angie (:

Geri