Forumda yöneticiyle sevgili olma durumu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
sakat bir durum ayrildiginizda uyeliginiz suresiz ban yiyebilir (geyigine acilmis bir konudur canimslar ehe ehe ) :emoji_hugging: :emoji_penguin:

siz böyle başlık açarsınız, yönetici gelir başlığı düzenler.
hey allahım.

Zamanında yöneticinin sevgilisi ile siyasi bir tartışmaya girmiştik. Gayet de normal tartışıyorduk kendimce onun argümanlarını boşa da çıkarıyordum sürekli.

Sonra yönetici beni banlamıştı, umarım "Erkeğimmm beni nasıl korudun sen yaa" falanlı sevgilerinde bir perçinlenme yaşanmıştır. akşamında seksting falan yapmışlardır. Yoksa üzülürüm Meriç'e.

Sabahında başka bir yönetici açmıştı banımı bu arada.

Yöneticiden sevgili eski dosttan tost olmaz.

Zamanında yöneticinin sevgilisi ile siyasi bir tartışmaya girmiştik. Gayet de normal tartışıyorduk kendimce onun argümanlarını boşa da çıkarıyordum sürekli.

Sonra yönetici beni banlamıştı, umarım "Erkeğimmm beni nasıl korudun sen yaa" falanlı sevgilerinde bir perçinlenme yaşanmıştır. akşamında seksting falan yapmışlardır. Yoksa üzülürüm Meriç'e.

Sabahında başka bir yönetici açmıştı banımı bu arada.
bi insan kendini neden bu duruma düşürür ya yönetici arkadaş için yazıom inanılmaz bir kafa yapısı jdasjsdafsdqwe harbi meriçmiş bu arada

Şu Meriç mevzusu nedir çok merak ediyorum. Bir Meriç'tir gidiyor sürekli...

yaşadık onun da en kralını yaşadık.
her mesajımızı editliyordu, sevgi ve saygıyla anıyoruz kendisini.
Forumda gemelde sevgili olanlarin Allah yardimcisi olsun zaten.
Hicbir seyy göründügü gibi olmayabiliyor.
Hic güvenilmez ya.
Düsünsene Sen sevgilinden eminsin ama o Arkandan baskalari ile baska alemlere dalmiss.
Ortalik musait cünki.
Horrorrr

Hic güvenilmez ya.
Düsünsene Sen sevgilinden eminsin ama o Arkandan baskalari ile baska alemlere dalmiss.
Ortalik musait cünki.
Horrorrr

ahaha benim bahsettiğim olay 12 13 yıllık süreyya hanım.
çocuk sayılırım, bu kadar gözü açık bir adam da değildim ama dediğiniz gibi güven meselesi.
gördüklerimiz, bildiklerimiz yeter bence.

Hic güvenilmez ya.
Ortalik musait cünki.
Horrorrr
kalbim acidi yeminle. cok aci lan

Valla ben yöneticiyken kendi bot hesabımla aramda ilişki olduğu söylentileri çıkmıştı. Yoo, onunla sadece iş arkadaşıyız falan diyordum tabi.

Aradan bir ay kadar geçti geçmedi, birden kasedimiz çıktı.
Aaa bir baktım, hakikaten ben. Kendi bot hesabımla hem de. Aramızda gayet yakın bir takım mevzular cereyan etmiş.
Nasıl olabilir dedim, ama olmuş yani.

İstifa etmek zorunda kaldım tabi. Başkasıyla ilişkim olsa derdimi anlatabilirdim de, kendi bot hesabımla olunca biraz şey oldu.

irc hayatımızın forum tarafına geçişinin çok hızlı olduğu bir dönemde ben hem helpsop hem de ayva kanalının sahibiydim yani inanılmaz yetkili biriyim… foruma giriş yaptığımızda da bambaşka bir dünyaya girmiş gibi hissetmiştim. heyecanımın yüksek ve gençliğimin gerçekten var olması sebebiyle de körpeliğime yenik düşüp forumda konu falan açıyordum, destek olmak için.-dudu periden önceki ilk peri- bir zaman sonra bir kızla soğuk savaşımız oldu. gözüme kırmızı kalem çektiğim dönemler yani öyle de asiyim, satanist sanılıyorum. döğüşmek kanımda var.-tkp mi ödp mi ikileminde olan kız- biz didiştikçe bu kızın yaptığı her şeyi görmezden gelen yöneticilere isyan etmemle ve haksızlıklar sebebiyle bütün yetkilerimi bırakmıştım-koltuk sevdalısı değil-, ortamdan ayrılmıştım, sorun değildi. daha mühim bi mesele vardı orada.

gel zaman git zaman bütün bu haksızlığın sebebinin kızın forum sahibinin sevgilisi olmasıyla bağlantısını öğrendiğim gün sadece forumlarda değil dünya üzerinde bütün yönetimlere karşı bilendim…-ilk çapulcu- bakmayın şimdi kılıçdaroğlu gelsin diyoruz, geldiği an ona da bilenirim… yöneticileri ve sevgililerini hiç sevmem. torpille bakan olmuş gibi gelirler. sanki varaklı salon takımlarına zorla oturuyormuşuz gibi muameleler falan yaparlar. SEVMEM.

(sözüm meclisten dışarı demek durumundayım)

Yöneten ile alt kadro asla dost olmaz. Sonu her iki taraf için kötü biter. Bunu bana askerde öğrettiler. Bu kurala hep uydum. En azından mesafeyi korudum. Çünkü o an gelir ve çıkarlarınız çakışır ve yakınsanız o çakışma her iki tarafa acı gelir. Didişmiyorsak dostuz.

Geri